![]() |
to szkoda bo kiedys taki mialem i chetnie bym sobie odkupil
|
Lidl mial w ofercie tankbagi B-square pare lat temu. Były tanie i naprawde dobre (choć bez bajerów).
Teraz mają tankbaga marki Crivit. Niby wygląda OK, ale troche mnie nie przekonuje szorstki materiał przylegający do baku... boje sie ze bedzie rysować. No i cena (>120zł) juz nie taka fajna jak kiedyś b-square (~60zł) |
Dobry!
Troche sie spóźnilem z zakupami w Lydlu i sie skonczylo;( zauważyłem natomiast wczoraj, ze chyba im zostało troche kombizenonow i mają wyprzedaż z 30% upustem, ale te z kolei tylko damskie. Czy ktos sie orientuje jaka jest różnica? Dużej różnicy mi to co prawda nie robi, ale chciałbym uniknąć sytuacji, kiedy musze sie rozebrać do rosolu i zatańczyć kankana, zeby na poboczu odzedzić kartofelki, bo złośliwy Niemiec tak zaprojektował kombizenon dla płci pięknej... Pozdrawiam Zenon |
pewnie są większe w biodrach i na klacie.
|
Albo jak ubierzesz, to ci biust urośnie :)
|
Cytat:
Cytat:
Moze w końcu poznam co to za uczucie jak ktos do do ciebie mówi 'cycki masz fajne'...:hehehe: Pozdrawiam Zenon |
Ja kupiłem rękawice w Zydlu, psia jego mać za 70 zyla i powiem wam że ręce to mi tak śmierdziały od nich jak niejednemu żołnierzowi Napoleona nogi po kampanii rosyjskiej. Cudu nie było tanie wiadomo ...
|
A ja kupiłem pompkę i nadymałem koło Ogara ( takie miałem pod ręką ) z 1,5 do ponad 3 atmosfer w minutę. Bynajmniej wg wskazań pompko-manometru.
I skarpety były dobre cool maxowe. |
Rękawice były by nie najgorsze gdyby nie wszyta cerata w nich :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |