Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Jura Krakowsko-Częstochowska lub Beskid Żywiecki. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12821)

Mijamoto 02.05.2012 11:28

Cytat:

Napisał rumpel_adv (Post 236968)
Mijamoto krzaki to z nam z Shella na Podzamcze ;)

To miał być dżołk:D. W sumie nie ważne skąd i gdzie, ważne aby były:D.

Rychu72 02.05.2012 11:57

Cytat:

Napisał dreed (Post 236880)
Na shellu jest wczesniej i lecimy na podzamcze :-) A to az taki off jest przewidziany ? :D Tam czesc z Plecaczkami leci...

Off raczej będzie słaby, jednak przy słabych umiejętnościach może być różnie.
Osobiście lecę z plecaczkową więc szybciej glebne niż solówki :D

Nie pękać i nastawić się na edukację offową i dobrą zabawę.

Bartol i Raf liczę, że zajmiecie się tą edukacją cieniasków offowych (między innymi mnie ). ;)
Osobiście chciałbym nauczyć się jak jeździć po piachu (będzie odcinek piaskowy). :)

Wezmę skrzynkę kluczy wszelkiej maści na wszelkij słuciaj, ale ktoś by musiął to wieź, bo i tak będę już dociążony. Będzie ktoś chętny?
Bierze ktoś linkę do holowania?

Zróbmy listę chętnych, bo widzę, że jest coraz więcej, a na razie orientowałem się za 7 miejscami do spania.
1. Rychu72
2. Bartol
3. Raf
4. Mirek SC
.... dopisywać się

Rychu72 02.05.2012 12:01

Cytat:

Napisał Gregor_L (Post 236946)
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ja też bym się pisał - dołączę do Mijamoto.:bow:

Impreza otwarta ;)

Roberto 02.05.2012 13:17

Jeśli zaczynacie z pod zamku czerwonym szlakiem na północ to od twierdzy Birów macie 3 km głębokiego piasku skopanego przez konie. Ale zanim tam dojedziecie to musicie minąć duży znak zakaz wjazdu co nie wszystkim może pasować finansowo.

Rychu72 02.05.2012 17:34

My z Podzamcza lecimy zielonym szlakiem (na północny zachód zacznyający się od ul. Zuzanki), a dopiero od Bzowa wskakujemy na czerwony ( na północny wschód).
Mam nadzieję, że ktoś z głową napisał ten przewodnik Yetownika. :-)
Twierdza Birków jest nieco na południe o Podzamcza i tam raczej nie zawitamy.
Jeżeli to faktycznie na naszej trasie to trzeba będzie pokombinować tak żeby nie zabólić. Jakiś advnture musi być. ;-)

rumpel 02.05.2012 19:36

ja proponuje odpuscic sobie jezdzenie w week po szlakach, tak z szacunku do turystow.

bartol 02.05.2012 19:57

Cytat:

Napisał rumpel_adv (Post 237064)
ja proponuje odpuscic sobie jezdzenie w week po szlakach, tak z szacunku do turystow.

:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Też sądzę, że ten kto opracowywał przewodnik nie pchał sie autem pod zakazy i na szlaki turystyczne

Rychu72 02.05.2012 20:26

To trzeba będzie nieco zmodyfikować trasę.

raf 02.05.2012 20:55

Cytat:

Napisał Rychu72 (Post 236983)
Off raczej będzie słaby, jednak przy słabych umiejętnościach może być różnie.
Osobiście lecę z plecaczkową więc szybciej glebne niż solówki :D

Nie pękać i nastawić się na edukację offową i dobrą zabawę.

Bartol i Raf liczę, że zajmiecie się tą edukacją cieniasków offowych (między innymi mnie ). ;)
Osobiście chciałbym nauczyć się jak jeździć po piachu (będzie odcinek piaskowy). :)

Wezmę skrzynkę kluczy wszelkiej maści na wszelkij słuciaj, ale ktoś by musiął to wieź, bo i tak będę już dociążony. Będzie ktoś chętny?
Bierze ktoś linkę do holowania?

Zróbmy listę chętnych, bo widzę, że jest coraz więcej, a na razie orientowałem się za 7 miejscami do spania.
1. Rychu72
2. Bartol
3. Raf
4. Mirek SC
.... dopisywać się

Edukacją to niech się Bartol i Rumpel zajmą:bow:. Ja to za cienki w uszach jestem. Co do szlaków, to na pewno coś ustalimy. Jestem umówiony z Bartolem i resztą w okolicach Sławkowa około godziny 8:30- 9:00, jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam.

maher 02.05.2012 21:38

Ludki kiedy ta impreza może bym się trochę przejechał?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46.