![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Osobiście lecę z plecaczkową więc szybciej glebne niż solówki :D Nie pękać i nastawić się na edukację offową i dobrą zabawę. Bartol i Raf liczę, że zajmiecie się tą edukacją cieniasków offowych (między innymi mnie ). ;) Osobiście chciałbym nauczyć się jak jeździć po piachu (będzie odcinek piaskowy). :) Wezmę skrzynkę kluczy wszelkiej maści na wszelkij słuciaj, ale ktoś by musiął to wieź, bo i tak będę już dociążony. Będzie ktoś chętny? Bierze ktoś linkę do holowania? Zróbmy listę chętnych, bo widzę, że jest coraz więcej, a na razie orientowałem się za 7 miejscami do spania. 1. Rychu72 2. Bartol 3. Raf 4. Mirek SC .... dopisywać się |
Cytat:
|
Jeśli zaczynacie z pod zamku czerwonym szlakiem na północ to od twierdzy Birów macie 3 km głębokiego piasku skopanego przez konie. Ale zanim tam dojedziecie to musicie minąć duży znak zakaz wjazdu co nie wszystkim może pasować finansowo.
|
My z Podzamcza lecimy zielonym szlakiem (na północny zachód zacznyający się od ul. Zuzanki), a dopiero od Bzowa wskakujemy na czerwony ( na północny wschód).
Mam nadzieję, że ktoś z głową napisał ten przewodnik Yetownika. :-) Twierdza Birków jest nieco na południe o Podzamcza i tam raczej nie zawitamy. Jeżeli to faktycznie na naszej trasie to trzeba będzie pokombinować tak żeby nie zabólić. Jakiś advnture musi być. ;-) |
ja proponuje odpuscic sobie jezdzenie w week po szlakach, tak z szacunku do turystow.
|
Cytat:
Też sądzę, że ten kto opracowywał przewodnik nie pchał sie autem pod zakazy i na szlaki turystyczne |
To trzeba będzie nieco zmodyfikować trasę.
|
Cytat:
|
Ludki kiedy ta impreza może bym się trochę przejechał?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |