![]() |
A rozgrzałeś ją dobrze..? myślę, że dopóki dobrze sie nie nagrzeje to jest cicho :)
|
Cytat:
|
:oldman: Klasa !!
|
To może uda się komuś znaleźć zamiennik sprzęgła do rd07?
|
Dzisiaj pokręciłem się trochę po okolicznych uliczkach i faktycznie przełożenie jest delikatnie dłuższe, ale bardzo nie znacznie... przyspieszenia na podobnym poziomie jak na oryginalnym przełożeniu .. jeśli nawet trochę wolniej przyspiesza, to różnica ta jest nie wielka i ledwie wyczuwalna... do latania na długich dystansach po szosach idealnie... ale ja raczej nastawiam się na off road i krótkie dystanse, zatem może wymienię zębatkę na 15 zębów z przodu i będzie gitarra...ale jeszcze się zobaczy... Grunt że patent ze sprzęgłem od NT 650 Deauville działa bez zarzutu.
|
No Ciborze... gratulacje za pomysł, upór i wykonanie... Africzka Ci to na pewno odpłaci mruczeniem po szuterkach ;-)
|
Rwnież gratuluje , bo miałem wiele obaw o realizacje tego zamierzenia. Teraz mamy kolejną drogę reanimacji naszych moto...
|
lepiej choć drożej założyć na tył wiekszą zębatke:oldman:
|
własnie a jak z wpasowaniem tego sprzegielka do 07?
|
Cytat:
Dołączam się do apelu. Kto ma możliwość to proszę sprawdzić które części sprzęgła są "kompatybilne" z AT 07. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |