![]() |
Juz sie nie moge doczekac! Rok temu nie moglem jechac, ale w tym roku nie ma innej opcji bede na pewno! Od piatku rano ruszam! :)
Kamyk |
jedź z Berlina - będziesz miał najbliżej :D :D :D
|
I tak zrobie :)
|
Może w tym roku pojechać w końcu tego offa :D. Matjas co Ty na to?
|
w sensie, że 'pojechać w końcu po offie' czy jak mam to rozumieć? :D
|
Hehe. Offa zaliczam co rok. Fakt :D. Ale w końcu pojechać będąc w miarę na siłach. Chociaż słyszałem, że na piątek szykuje się niezły muzyczny wykop. Nie obiecuję zatem, że zaszczycę Cię Matjas swoim towarzystwem na szutrach :P.
|
matjas w tym roku w sobotę ma inną robotę na zamku - off prowadzi GPS :D
GłównaProwadzącaŚwinka :D szczegóły jednak dopiero przed wyjazdem na trasę :D :D :D p.s. myślę, że muzycznie będzie to zdecydowanie mocny zlot zarówno w piątek jak i /szczególnie/ w sobotę!!! |
Razem z pasażerami mamy zarejestrowane 222 osoby. Chętnie przyjęlibyśmy wszystkich, którzy się zgłoszą, ale już wiemy, że miejsc zabraknie.
Prosimy o jak najszybszą rejestrację, chcielibyśmy uniknąć głupich sytuacji, że kuple się budzą w ostatniej chwili. Dyskutujemy z zamkiem, ale zbliżamy się do granic imprezy. To już last call z mojej strony pozdrawiam |
Rejestracja zamknięta. Być może otworzymy ją na chwilę, ale tylko jeśli zwolnią się miejsca. Ewentualne info po 1 kwietnia. Dzięki za rejestrację!
|
Nosz kur.....cze....a co ja zrobię, że o wolnym weekendzie mogę dowiedzieć się 2-3 tygodnie przed terminem zlotu? Da się zadeklarować 2 tygodnie wcześniej? .... no powiedzmy do końca kwietnia?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |