![]() |
piękne podsumowanie. kurwa zazdroszczę księdzu! świat się kończy. matjas
|
Kochane, ja już dawno w domku,
Chyba jeden z moich najlepszych zlotów w życiu !!! Ja chcę więcej i więcej :) może być nawet za tydzień :) Dziewczyny dałyśmy rade i to bez facetów :) Cieszę się że mogłam poznać super lejdiski , mam nadzieję że spotkamy się w niedługim czasie w takim samym lub nawet powiększonym składzie. Jedyna wada zlotu to taka że było zdecydowanie za mało offu :D ale i tak moja mordka się ucieszyła jak zobaczyłam te PRZEŚLICZNE "MALUTKIE" kałuże :) były BOSKIE !!!! Błoto wciąga :) A nasz wczorajszy wieczorny ubiór przy prezentacji był bardzo sexi :) Myślę że arabowie poczuli by się jak u siebie :haha2: Może jeszcze uda nam się zorganizować coś na wakacje ??? :bow::bow::bow: Dzięki Jagna za całe ogarnięcie - przygarnięcie całego zakonu dziewic :) Mina ludzi bezcenna jak usłyszeli że jesteśmy "zakonem" :) i jedziemy z księdzem na pielgrzymkę :haha2: |
Kraków nadal w drodze, to oznacza tylko że zbieramy siły pod opolska czeresnia:)
|
6 Załącznik(ów)
Kilka fotek ze zlotu.
Oto całość: Załącznik 41428 Był light offik: Załącznik 41431 A poniżej kilka tendencyjnych zdjęć ku pokrzepieniu męskich serc :) Załącznik 41429 Załącznik 41430 Załącznik 41432 Załącznik 41433 |
Suuuper!!!! A gdzie fotki z imprezy :D?????
|
Dzięki wielkie!
Jagnie - za wzorową organizację i super miejscówkę :D I świetny soft offik ;) Ojcowi Proboszczowi za ogarnięcie naszych 17 duszyczek... Jeden guzik mam ja - wzięłam jako zapłatę za masaż :P AdzeWu - za wszystko! Brunetce, Zaczekaj oraz Cleo za wspólne jazdy po drogach nieutwardzonych :P oraz za pigwówkę Ofelii za prowadzenie - podobało mi się! :) Romkowi - wiadomo za co... ;P Rumiankowi - za inspirację. oraz pozostałym - za bycie i tworzenie kapitalnej atmosfery :) Dawno sie tak nie wybawiłam. Jeszcze raz wszystkim dziekuję. I całuję was... ... tam gdzie lubicie najbardziej ;) |
oj!!! :D dotarłam do domu i cały czas jescze chichram, :) Dawno się tak nie uśmiałam :lol8::lol8::lol8: ( o posikanych majtasach nie mówiąc;) )
do tej pory brzuch mnie boli, szczególnie jak sobie przypomnę Cleo i Romka z wczorajszego wieczoru. tak w skrócie; Romka kocham :haha2::haha2::haha2: księdza podziwiam, że dał radę ;) (choć Mygosia nic nie poczuła;) Jagnie dziękuję, że jej się chciało to wszystko ogarnąć, bo ja to mam tylko pomysły :D . Jesteś wielka Kobieto :) pogotowiu ratunkowo-bemzynowemu pokłony :bow::bow::bow: (kwak, jakaś tradycja mi się robi) wszystkim arabskim wojowniczkom więlkie dzięki za nocny dżihad, macie laski napęd atomowy, powtórka konieczna!!! Najważniejsze, że nad wszystkim czuwał ksiądz a my byłyśmy taaakie grzeczne :hehehe: Ale dlaczego ksiądz był w kisielu, przecież kisiel miał być tylko dla kobiet ? :p |
I ja dojechałam :)
dzięki wszystkim za świetne spotkanie :) |
No to i ja sie tu ujawnie .... Dziewczeta dziekuje za super weekend :))) mysle ze jeszcze w tym roku mozna walnac spontana
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |