![]() |
Czy ów Orlen posiada sklepik? Coby szamy ze sobą nie wozić tyle kilometrów tylko zanabyć na miejscu.
|
Cytat:
jak beznzynowy kramik nie da rady to nieopodal w lesznie gornym zanabedziemy odpowiednie prowianty w ilości słusznej :) |
Z racii tego że do końca nie było mi dane wiedzeć czy sobota będzie wolna to w ostatniej chwili się wpisuję na listę.
ramoneza |
To może kolega Oskar umówi się ze mną w Nowogrodzie bobrz.i razem w ramach treningu polecim delikatnym offem na wyżej wymienionego orlena?
|
Cytat:
|
lista robi sie coraz ciekawsza :)
1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar 6. Stary-S3 7. Kulka 8. Pablos und jego hardkorowy kumpel czyly anty offoadowa grupa imienia ,,dlaczego my sie zgubyly ,, 9 . norbicom1 - z forum trampkowego 10. PiotrTMC 11.ramoneza |
12. NaczelnyF. :)
Nie wiem jak Wy. Ale ja właśnie startuje! :) |
Cytat:
1 Frał Zaczekaj 2 Lort Prodisz z domu de lamuerte 3.Robas 4. Misza, Tomo z Bielska, Zwiechu z tegoż samego zakątka oraz reszta tałatajstwa nieokreślona na razie 5. Oskar 6. Stary-S3 7. Kulka 8. Pablos und jego hardkorowy kumpel czyly anty offoadowa grupa imienia ,,dlaczego my sie zgubyly ,, 9 . norbicom1 - z forum trampkowego 10. PiotrTMC 11.ramoneza 12. NaczelnyF. :) |
Oponka przód zmieniona :D Jutro można śmiało działać.
|
jakby co to jutro 9 rano świdnica, o tu:
https://maps.google.pl/maps?q=50.853...num=1&t=h&z=16 mój nr 693 728 979, jak nie odbieram to jadę -wtedy sms :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |