![]() |
Fantastów nie brakuje. I dobrze :D Kolejny dobry wypad :at:
Ale się mojej afryce trafiła słit focia ze mgłą :D |
Cytat:
|
Doceniam wysiłek :D
|
Następny weekend upłynął na dobrej zabawie, spędzony w super towarzystwie,poza zesztywniałym karkiem,bólem mięśni,żadnych strat nie stwierdzono.
Jak zwykle nadworny fotoreporter w osobie miss Zaczekaj zrobiła fajne fotki, czekamy na więcej,widziałem często i gęsto błysk fleszy.Miny turystów mijających nas zasapanych, szarpiących się z zassanymi w błotku motorkami...bezcenne. W domu zameldowałem się dopiero o 20,żona była średnio ze mnie dumna,myślę że nie była to ostatnia wycieczka tego typu w tym sezonie,wielkie dzięki dla kolegi -rumi że jako tubylec pokazał nam ładne szuterki. Pomimo tego że początek był troszkę chaotyczny,było zajefajnie. . |
Eeeej gdzie foty ze Zwierzyńca?:umowa:
|
hmm...Zwierzyniec,foty...?, Jaro, normalnie ten tego ,wszystkie negatywy sprzedałem poczytnym dziennikom,pieniądze przepiłem aparat mi się rozpęknął :D a tak w ogóle to przyjedz kiedyś na jakieś spotkanie to se napstrykasz do bólu;)
|
Fajno było, tylko szkoda, że dobre rzeczy szybko się kończą.Aby do następnego PS. skutki ostatniej mojej gleby dały się we znaki dopiero dziś rano,ale będę żył.....chyba:D. pozdr. dla wszystkich.
|
Piotr,nie sztuką jest upaść,
sztuką jest wstać :D |
Tak jak mówisz Ramoneza, nie sztuka jest upaść, ale wstać i podnieść afrykę z tobołkami z wielkim bólem , to jest sztuka:D.
|
Brakuje tam tylko Puszka :D
Jestem pod wrażeniem; ta kamienista dróżka pod górę robi wrażenie :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |