![]() |
Czy ten temat umarł śmiercią naturalną ?
czy ja poprostu mam zaległości w czytaniu :Sarcastic: A czy tzw ,,wyświetlacz" wielofunkcyjny dzaiała ? czy też temat poszedł w piz.. |
też jestem ciekaw czy kolega R2D2 zmajstrował to cacko....
|
zmontowałem , ale są małe problemy z termometrami i obudową
jak już pisałem wcześniej jest to woltomierz z dwu kanałowym termometrem. Mogę dać fotki bebechów jak chcecie |
nie wiem jak Wy ale ja z chęcią zobaczę to ustrojstwo :)
|
http://www.elektronika.enet.pl/AT/Woltomierz.jpg
Tak to wygląda , temperatury zmieniają się co 3 sekundy wyświetla się na zmianę T1 i T2 w zależności od tego czy czujniki są podłączone , jak będzie 1 czujnik to będzie samo T1 , a jak będą 2 czujniki to będzie T1 i T2. Wymiary samej elektroniki to : szerokość 580mm wysokość 320mm grubość 17mm wyświetlacz jest podświetlany. |
R2D2,
a gdzie można coś takiego kupić i za ile?Interesuje mnie zestaw z dwoma czujnikami (T1,T2) |
Qpić będzie można jak skończę i przetestuje projekt , ceny jeszcze nie znam , ale pewnie nie będzie to 20 zł , myślę ze taki zestaw będzie kosztował około stówki ,ale proszę się chwilowo nie sugerować tą wyceną bo naprawdę jest wstępna . Graty elektroniczne wraz z kursem walut podrożały ponad 40% więc nie mam dokładnego punktu odniesienia.
Najwiekszy problem jak pisalem jest z obudową. Jak ktos ma mozliwość rzeźbienia w pleksi lub poliwęglanie to moze coś wymyśli. |
ja to chce i daj w koncu nr konta R2D2 bo wiszę Ci za płytke.
|
Piszę się na jedną sztukę.
Pogadam z gościem, który rzeźbi w poliwęglanie. R2D2 jak możesz to podaj dokładne wymiary opakowki albo jeszcze lepiej rys techniczny. |
Przynajmniej coś się ruszyło w temacie. Czekam cierpliwie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |