![]() |
Nie wiem czy jest lista, ale jeśli jest to proszę o dopisanie 2,5 osoby:
BartekBBI i Marta BWM-BBI z małoletnim Michałem |
Myślę , że na takiej imprezie nie może zabraknąć grupy zacnych i cichych wydechów z Michałowa. " ONLY C-02 "Jeszcze nie wiemy w jakiej ilości ale zapadniemy. :blues::lc8:
|
Witam :) A jak tam z noclegami? Tylko namiot i jaka cena za pole jeśli ktoś już wie? Planujemy z małżonką i może z dzieciakami chociaż mamy trochę maławy namiot. Pozdrowienia
|
Cena na biwaku jak zawsze 10pln za osobe (woda,prad,namiot,motor,samochod,itd...
wliczone). |
To delfiny też planują nadciągnąć , dupy po Albanii odpoczeły i na motka ciągnie he he .
|
Tak troche o planach integracyjnych.
-przyjazd od piatkowego popoludnia ,ulokowanie sie i wieczorny grill (ognisko) polaczone z smakowaniem napojow przywiezionych przez uczestnikow lub nabytych na miejscu. -Sobota (powiedzmy od 10 rozpoczniemy turnieje -akces do kazdego turnieju 10 zeta z czego 70 procent przypada na nagrode dla zwyciezcy. - 13-15 -obiad mozliwosc zamowienia na miejscu (menu kartacze +chlodnik+surowka lub smazony sandacz) lub na wlasna reke (bar Wodnik,Pozytywka u Lolka ktora teraz serwuje tylko dania rybne ....drogie!) -po obiedzie dalsze zawody polskiej szlachty motorowej. A wieczorem poprawka przy ognisku i rozpicie nagrod zwyciezcow. -W niedziele mozliwosc sniadania na zamowienie. Po za konkursami lowienie ryb,plywanie ,chodzenie ,jezdzenie i wymiotowanie....Pytania i odpowiedzi 691281708 |
Heheh Tolek w deche program ;). My dołączymy w sobotę więc pewnie na tą ostatnią częśc przyjdzie się załapac ;)
|
Podoba mnie się! :p
|
Jam planuję jechać z przyczepką a na niej wieźć rowerzyki. Będę sam z dzieciami więc od razu mówię, żeby do mnie z alkoholem nie podchodzić i nie proponować, bo będę walił w ryło bez ostrzeżenia. To oczywiście dla dobra dzieci bo sam uległy jestem ale nie przeszkadza to mnie a nawet mogę powiedzieć, że lubię.
|
Potwierdzamy przybycie w ilości sztuk: 2 w piątek w granicach godziny 16.
Pogoda zapowiada się elegancka :) Będzie fajny weekend :) No i mój debiut w towarzystwie Afrykanerów :) Do zobaczenia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |