![]() |
Niestety querwa,musiałem wracać sobotnim wieczorem :(
Wielkie Brawa dla organizatorów,i Obsługi.Trasyprzezajebiste,najbardziej spodobał mi się OS-3 Rososznica (chyba dobrze zapisałem) ,to tam gdzie na dole zajebistego zjazdu był odbojnik z pnia drzewa :haha2: Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za wspólną jazde i zabawe. aaaa i nie byłem jarać się nowomafrykom ,jara mnie moja trójka ;) |
Kumpel pojechał i pod koniec dnia zdał relację - to nie jazda, to walka o życie :-) !
Kurcze, patrzę na pogodę i krew mnie zalewa że nie mogłem pojechać... Wysłane z ajfona.. |
Szkoda że też mnie ewakuowali w sobotę pod wieczór, bo jeszcze ze dwa takie spotkania z wami i będę całkiem uzdrowiony :bow::bow::bow:.Kule muszę sobie chyba przyczepić do rąk taśmą bo za często zapominam :dizzy::dizzy::dizzy: że bez nich jeszcze nie powinienem się przemieszczać ,ale te spotkania są lepsze niż rehabilitacja .
|
Borys, pozazdrościłam Ci. Mam gips! Cholera jasna, @#%@#%*#$£¥®&§
:( :( wytapatalkowano |
Krótka instrukcja pozbywania się zbędnego boczku w Trampku na Os Kamieniec Tukan 2016
https://youtu.be/4XLzbQuvBFE |
5 Załącznik(ów)
kilka fotek z Barda
Miło Was było startować na 3 os :) Załącznik 63046 Załącznik 63047 Załącznik 63048 Załącznik 63049 Załącznik 63050 |
Puntek Zgredzie musze przyznać ,że to co widziałem jest godne polecenia!Pozdrowienia z 3 oesu.
|
Pierdole, Szczerbaty kosmiczna motywacja, to się nazywa być ambitnym ;). Koniec afryki kupuje lc8. dzida, olej z lagi tryska w twarz. Oooooo, w czwartek Ukraina. Asia, shit happens :( i to zazwyczaj na ostatnich 15 metrach ;)
|
Misza no wreszcie ;-)
|
Dzięki za super Rajd. Podziwiam Puntka i całą bandę, która ogarnęła tak sporą bandę trolli i sprawną organizację.
Aśka!!! Kuruj się, mam nadzieję, że nic poważnego. Misza??? Wsiadł, się karnął i pomarańczowa zaraza dopadła... :dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |