![]() |
Poznalem na ciezkim offie Voytasa i smiem sadzic ze to sciema i tyle. Voytas palil fajke i saczyl browara czekajac na wlokacych sie chlopakow. Nudzilo mu sie. Chlopaki nadjechali w momencie kiedy szesciopak skladal sie z 5ciu puszek i jednej puszki z piwem. Mikelos poszedl sie odlac w krzaki i zobaczyl droge po zboczu ktora kiedys ciezarowka zrobil Rambo. Voytas podszedl oblookac a Mikelos powiedzial cos w tym stylu:
- szkoda ze nie mamy kateemow, bysmy se ta droga Rambo zjechali - potrzymaj mi piwo I tak powstala ta fotka Voytasa na drodze rambo... |
a propos piwa to mają fajny patent w knajpach ( w Sajgonie tego nie zauważyliśmy), jeśli w parę osób zamawia się piwo to przynoszą całą skrzynkę i przy regulowaniu liczą ile wypito, przynajmniej nie trzeba się dopraszać o następne
|
Podstępnie i wygodnie :D
|
No dobra dobra, wszystko fajnie z tym piwem. A co jesli grupa spragniona i chce zostac na dluzej i np bedzie trzeba liczyc skrzynki? A co jesli barmann wyjdzie z kolejna skrzynka i na podworku ukaze mu sie taki widok z zatknieta polska flaga?
http://img.over-blog-kiwi.com/0/74/8...15441612-n.jpg |
nie ma ograniczeń dowiozą z pobliskiego sklepu
|
hm...trochę jakby "posucha" w temacie panie rezyseze:)
|
Pisać pisać ;)
|
dokladnie
|
Przepraszam, pojechałem w weekend popedałować po Podlasiu i internet raz był a raz nie. Dziś sypnę ciąg dalszy...
|
:confused: popedałować? no tego nie spodziewałem się po takim twardzielu (wietnamskim);)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |