Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Woodstock 2016 :D (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=26429)

Dubel 10.06.2016 14:43

Cytat:

Napisał Rumcajs79 (Post 486506)
Czyli, że Afrykanerzy walą do Brunetki i Diverka? A gdzie to? Ja też poproszę :)

Czesc rozbija sie u Diverkow czesc na MotoWiosce. Wszyscy razem imprezuja :D Pytanie czy chcesz posmakowac woodstocku z zewnatrz czy od srodka :D

diverek 10.06.2016 18:06

Cytat:

Napisał Rumcajs79 (Post 486506)
Czyli, że Afrykanerzy walą do Brunetki i Diverka? A gdzie to? Ja też poproszę :)

Adres do nas nie zmienił się. Stałym bywalcom nie muszę tłumaczyć gdzie nas znaleźć. Tych nowych zapraszamy do Kostrzyna nad Odrą na ulicę Jana Pawła II 99. Na pewno do udestępnienia będziemy mieli to co w zeszłym roku, czyli piwnicę "U Fritzla" i pole namiotowe za domem. W tym roku dodatkowo dojdzie mieszkanie na samej górze.

Nalewki juz prawie gotowe, bita śmietana też juz czeka. Jednak jest jeden problem. Nie będę mógł Was jednak poprowadzić po okolicznych lasach na Afri. Miałem dość poważny wypadek. Mało nie straciłem oka. Mam jak na razie zakaz "kozaczenia" do odwołania. Ba alkoholizować się też nie mogę. Może do woodstoku choć na to amnestie dostanę

MłodyUć 11.06.2016 16:09

Przemek, chuj z offem. Ważne chłopaku, żebyś się z tego wylizał!
A jak nie to my Cię wyliżemy... Znaczy wyleczymy... Czy coś...

Tak czy owak Zdzisław Nowak, ekipa ucko-warszawska z wielką radością pragnie zjawić się u Was i będzie robić to co potrafi najlepiej, chilli tszode, zapychać kible, generować nowe gazy i bakterie w piwnicy oraz sypać chujowymi żartami! :Thumbs_Up:

Prawdopodobnie przyjedziemy w środę wieczorem, a może nawet w nocy. To wszystko zależy jak pójdzie pakowanie moich kosmetyków i wpychanie Sołtysa do samochodu. :vis:

Cieszymy się na samą myśl, że będziemy mogli Was znowu zobaczyć. Przynajmniej ja się cieszę. Pozdro ze Zgierza! :*

Soltys 11.06.2016 18:53

Co Ty mi chcesz znowu wpychać w samochodzie ?
zresztą nie ważne
Zrobię mały baniaczek cytrynówki :Thumbs_Up:

Kisiel 13.06.2016 11:50

Diverek - ZDROWIA!!!

Młody - ja pier#$%^#! :D Ekipa Fritzlowa melduje swoje przybycie, Sołtys nie pękaj, wciśniemy! :)

Blazimir 13.06.2016 12:17

Cytat:

Napisał Kisiel (Post 486757)
Diverek - ZDROWIA!!!

Młody - ja pier#$%^#! :D Ekipa Fritzlowa melduje swoje przybycie, Sołtys nie pękaj, wciśniemy! :)

Założymy czepek i nasamarujemy oliwką - wejdzie na pewno :D

stopa-uć 13.06.2016 13:56

Cześć
Jeżeli potrzebujecie flag to są wydrukowane
leżą ,czekają od kilku lat.
(90cmX52cm)
Diverek przyślij adres,wyślę CI.
lub zabierze Sołtys.
U Ciebie MUSI flaga być.

CIAŁ

diverek 13.06.2016 18:22

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 486777)
Cześć
Jeżeli potrzebujecie flag to są wydrukowane
leżą ,czekają od kilku lat.
(90cmX52cm)
Diverek przyślij adres,wyślę CI.
lub zabierze Sołtys.
U Ciebie MUSI flaga być.

CIAŁ

Oooooo, super. Oto namiary.
Przemysław Konysz
Ul. Jana Pawła II 99
66-470 Kostrzyn nad Odrą

Z góry dzięki. Jakieś miejsce na napis ALKOWIOSKA jest jeszcze? No i podaj koszty to puszczę Ci za to przelewa.

MłodyUć 13.06.2016 21:13

A może nasza łódzka Stopa stanęłaby na ziemi lubuskiej?
Myślę Grzesiu, że spokojnie byś się tam odnalazł :Thumbs_Up:

stopa-uć 14.06.2016 00:58

Myślę że z Wami zagubiłbym się ,a nie odnalazł.
Ja potrafię zgubić się nawet na pustym boisku w Białej-przecież
to Wy mnie znaleźliście.
Jest dla Was "znaleźne".
Diverek nie wygłupiaj się.Za Twoje Serce i oczywiście wątrobę. Dla Ciebie Flaga GRATIS
CIAŁ

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.