![]() |
Cytat:
Jak sie dowiedzialem , zaworki ukladaja sie do gniazda i zalozenie juz uzywanych moze zakonczyc sie klapa i jak juz wczesniej napisalem , gazniki juz bardzo dlugo nie byly ruszane . |
No dobra to tak dla tych co to byli by jak ja i wykonywali ten sam manewr.
Paczka wyslana z polski we srode , nadana FEDEX -em, odebralem we wtorek w Marakeszu ok 14:30. Wiec nie jest zle. Warto miec kogos , kto mowi po arabsku lub francusku. W piatek dzwonili , ze musze zaplacic jakies oplaty i znajomy z Maroka to ogarnial oraz odprawe celna, ktora jak moj znajomy mi wytlumaczyl, trzeba zlecic FEDEC-owi, jak nie trzeba szukac kogos kto to zrobi. Tak zostalo mi to wytlumaczone. W FEDEX-ie mowia po angielsku , ale raczej mialem trudnosci z dogadaniem sie. Pytali sie co jest w paczce. Przy odbiorze jak sie okazalo nic nieplacilem. Nie wiem czemu, powiedzieli ,ze nie musze. Wiec koszty 200 PLN czesci , plus 350 PLN za paczke. Znajomy poszedl ze mna do ich siedziby z dowodem , podpis i mam czesci w reku.:bow::bow: Jutro :at: :D |
inshallah brother !!!
A teraz opisuj dalej! Widzisz jak to jest z tymi wyspiarskimi parchami :) |
Cytat:
Oj tam oj tam, ja w sumie nie moge narzekac. Poprostu mialem pecha ot co, przyklepanym odrobine moja niewiedza ( brak zaworkow ), ale za to poznalem fajnych ludzi:D |
Poskładałeś afra rznie?
|
Cytat:
|
o
Cytat:
SAM nie wiedzialem ze to nastepna afrykanska furia a obczytany jestem troche we forum. ZE znajomym przejechalem w jednej trasie ponad 10 tys na bliski wschod ale on nawet o zaworkach nie wspmnial choc mial wszystko co w afryce pada |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |