![]() |
Ivi i Baba gwiazdy na maxa :)!!!!
|
Maly bilans tej imprezy:
Siekiera w nodze Jakis przybyly lokales po zintegrowaniu polamal nos jak sie wypie...:vis: Harmonisci grali do upadlego tzn zaliczyli zgona wstawali grali... a jeden rozwalil przy tym nosa:vis: Przynajmniej jeden namiot zniszczny poprzez wjechanie moto:lc8: Na trasie prawie poszly w ruch widly bo przeorano pole dla rolnika:at::vis: Kolega spal cala noc na "bezprzewodowej wtyczce WIFI":D po czym rano "ozdobil" nowke namiot dla swego zioma:D Byl zespol Disco Polo Byly dwie kapele Rockowe Przybyli mieli do wyboru Zurek Barszczyk Rosol z jednego garnka:D Reszta to cenzura....:D Ogolnie taka tam popierdawka i sranie po krzakach:D A i jednemu kurtke ukradli:D |
Z przyjemnością obejrzałem to wiekopomne dzieło!
|
IVI, Ty się wstaw u małżonka co bym miał co pojeżdżać na rajdzie, proszę!
|
To ja pierwszy w tej petycji
|
Kurcze ten Złom to tak zmontuje film,że z grzecznej Ivi i Baby zrobi mniej grzeczne :D. Złomku nie bój nic,motur do Rajdu mąż ogarnie,a mnie będzie miło Cię u nas widzieć :).
|
Cytat:
|
Druhu Boruchu.
Zapomniałeś napisać o szczególe ale dość istotnym. To, że był zespół disco polo, to jeszcze mało. Ten zespół miał ze sobą dwie tancerki. Do dziś zastanawiam się, dlaczego nie chciały ze mną tańczyć. Wszak miałem gumofilce, pognieciony kapelusz i siateczkową koszulkę. |
Cytat:
|
Widzę, że na V to same gwiazdy były, nawet Stachu Jones :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=m12P_mE8AW8 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |