![]() |
W lutym.
|
Luty to okuj buty a nie podnozek :D
|
Proponuję w jednym wątku nie mieszac carbonowych oslon z podporą podnóżka, bo kto nie czyta calego wątku moze ominąć zapisy
|
8 Załącznik(ów)
Załącznik 77440
Załącznik 77441 Załącznik 77442 Załącznik 77443 Załącznik 77444 Załącznik 77445 Załącznik 77446 Załącznik 77447 Po wielu bojach i kilku przegranych bitwach mam gotowy projekt...:vis: Na razie zrobione 8 kompletów pierwszy leci do Łomży na testy. Płyta z amelinium, reszta z nierdzewki spawanej TIG(nierdzewka jest lepsza bo nierdzewieje-motto życiowe mojego spawacza, choć ponoć to nieprawda...:D) Po weekendzie jak wszystko będzie grać u Grześka to roześlę resztę. Liczy się kolejność zapisów na liście. Pozostałe komplety będą gotowe za ok 3tyg. jak mój spawacz wróci z Danii. Cena 350zł z wysyłką kurierem Inpost. Założę wątek w PID Chyba że czekacie na karbonowe osłony bo też już są na ukończeniu... |
czekamy na wszystko :)
NAT Tjuning carbon look będzie pełno gębo :) |
Tak z ciekawości taki komplecik waży 414gram;)
|
to teraz tym bardziej moto będzie przewalało się na prawo :confused:
|
Kurteczka, Mada, Lecę do Maroka w marcu, a mam rozgrzebany moto w serwisie. Jestem akurat 8 na liście i nie wiem czy się załapię w pierwszym rzucie, a nie ukrywam, ze nie chcialbym na ostatnią chwilę się organizować. Bardzo by mi się to wzmocnienie przydalo. Jesli by się okazalo, ze nie załapię się w pierwszym rzucie, to może ktoś przede mną mógłby poczekać te 3 tygi bez straty. Oczywiście sprawa tylko za dobrowolnym zgłoszeniem. Z góry dzięki za zrozumienie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |