![]() |
Spoko Macieju, współrzędne wyśle Ci wieczorkiem z miejsca jak dojade na miejsce.
Jeszcze godzina... :/ |
kurde ale wam zazdroszcze weekendu :drif::drif::drif:
|
No ja za parę minut wylatuję.
|
Na podlasiu leje jak cholera! Pewnie ekipa tam ledwie się w namiotach mieści. Aż strach pomyśleć jak to sranie w krzakach wygląda:)
|
byłem. było zajebiście, rajd w pyte. lać zaczęło dopiero po południu dziś jak już namioty były rozbite. chopy wykombinowali zadaszenie to mają gdzie wódę na sucho wypić. sranie w krzakach niby jest ale niektórzy boją się zmoczyć dupę i chyba będą do domu wieźli :P
pozdro |
Mnie deszcz dopadł podczas powrotu, ale w sumie całodniowe latanko bez deszczu... traski fajne, sporo szutrów, ekipa pierwyj sort, Wasil narzucił ostre tempo nie tylko w spożywaniu berbeluchy, ale też dzidowanie po szutrach odbywało się w przyzwoitym tempie... .. szkoda, że nie mogłem zostać na piwaku... (oowiązki rodzinne) ... idąc spać bbędę rozmyślał o Hondzie XR 650 R ... Siwy dał mi się karnąć... ale to zapierdala...:oldman:
|
1 Załącznik(ów)
No ja z Zazigi też zmokliśmy dopiero w drodze powrotnej do Wawy. Ale przy okazji udało mi się wypróbować najnowszą technologię rejli jeśli chodzi o membrany nie przepuszczające wody! Opis: 25szt worków na śmieci po 60l + oczywiście taśma "McGuyver" - a efekt jak na obrazku:
Pozdro dla ekipy ze spotkania, jazda przednia! Złom |
Niezłe efekty daje też folia strzecz. Patent maniaka ale on juz nie jest nasz :vis:. Znaczy się maniak
|
wasyl ogólnie OK! a teraz tylko suszenie :)
|
Fajny weekendzik - dzięki Wasilczuk za pomysła :D Szutry na prawdę zajebiste tam macie. Żarcie szczególnie to u Tatarów również zajebiste ...
Mam nadzieję że będzie powtórka :D Sorry że nie mogłem na herbatce zostać ale n prawdę się śpieszyłem ... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |