![]() |
Idealnie się do tego nadaje.
Osobiście tylko na takich gotowałem i gotować będę. Nie można ich tylko przegrzewać, np. gotując gulasz przez trzy godziny, co czyniłem... bo puszcza zawór i robi się nie zła pochodnia. |
:) dzięki!!!! Potrzebuję zabrać do samolotu a kartusz niestety odpada. Chociaż to też wygląda podejrzanie :)
|
Mam to też, robi niezłą rzeźnię i ludzie dziwnie się patrzą jak się gotuje w cywilizacji, odpalając najpierw zapala się cała :D a po chwili rośnie ciśnienie w zbiorniku i zaczyna buchać z palnika. Efekty dźwiękowe iście hollyłódzkie. Gotuje szybko, jest tanie i na pewno nie kupie żadnego innego sprzętu :)
|
Wow, dzięki chłopaki, lejecie mi miód na serce, a myślałem że to jakiś szrot ze stadionu, że się tylko ośmieszę.
|
Cytat:
http://allegro.pl/kuchenka-benzynowa...452867351.html Ich nie trzeba całych podpalać, mają dużo większą moc grzewczą a obudowa służy za menażki. |
Cytat:
|
Cytat:
Na szczęście kupiłem whisperlite i problemy się skończyły (a przy okazji zawsze mam 0,5L żelaznej rezerwy paliwowej na wypadek W.) :) |
Cytat:
|
Cytat:
Kupiłrm najpierw radziecką o podobnym sposobie działania . Stoi jako eksponat :Thumbs_Down: |
Ja też nie lubię gotować na czymś co śmierdzi a jeszcze bardziej nie lubię tracić czasu na gotowania na wyjeździe. A we Władysławowie są budki z hotdogami więc po co kuchenka ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |