![]() |
Cytat:
Ja czekam na coś innego ktm i yamaha już mają takie motocykle. Chcesz to slij sobie listy do hondy , z pewnością spelnią twoje prośby ;) |
:drif::drif::drif:Jak ci się odwidzi to zamienię się z Tobą na GSF1250:)
Czekamy na kolejne spostrzeżenia!!! |
Brawo Louis :Thumbs_Up:
Moto prezentuje się kozacko :D Od 2016 jeżdżę na NC'ku X DCT - głównie do pracy i wkoło komina. Do tego celu jest zajebisty. No i ten traktorowaty silnik - kocham niskie obroty :D Szerokości i do zobaczenia na trasie - wpadnij do Trójmiasta :) |
Ładnie prezentuje się na tych zdjęciach! Fajny sprzęt.
|
Jeszcze co mi się przypomniało z przymiarek: ona sprawia bardzo filigranowe wrażenie. Nie ze niewygodnie itd tylko zdaje się taka drobna. Myśle ze głównie to mnie odstręczało. Po przełamaniu tego wrażenia i bez uprzedzeń to musi być fajny kumpel na szwedaczke.
M |
Cytat:
Po dwóch LC8, a nawet Vstromie to dla mnie miła odmiana. Czuję sie swobodniej, moto jest zwrotne, lekkie, całkiem żwawe i daje dużo fanu starszemu panu :) https://lh3.googleusercontent.com/Xd...=w1280-h719-no |
Cytat:
|
Czas najwyższy wprowadzić odrębną kategorię na forum "Motocykle Trzeciego Wieku" :D
|
To chyba tylko trajki, bo łatwiej o lasce się wdrapać na siedzisko... Serio, za niedługo, jak mnie skrzywi do ziemi, mam to w planach!
PS A braciszek mnie przekonuje, że zanim kupię Afrę, to mam się na kurs enduro zapisać... he, he... |
Luis czym robisz fotki ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |