![]() |
Jak masz opory to nie jedź tam gdzie będą błota tylko tam gdzie raczej kamieniście. Stąd pytałem o który TET chodzi bo info bałkański mało jest precyzyjne. Wiosną w górach to zawsze jakiś fakap wyjść może ale jakbym leciał sam to bym wolał w kamienie niż w błota.
|
Cytat:
Zobaczymy, jak wyjdzie... Ktory TET na Balkanach jest najmniej błotnisty /wymagający? Pytam w razi3, gdybym jechał sam :D |
Ja nie wiem, ale chętnie przeczytam Twoją relację jak wrócisz, bo ja planuję w lipcu jechać ;)
Z tego co oglądałem na YT to Albania / Czarnogóra jeżdżą GSy, solo, z kuframi ;) |
Daj spokój Mirkoslawski. Masz KTM przejedziesz wszystko :)
|
Myśmy robili Bośnię i było spoko, był 2 ciężkie odcinki w które bym się sam nie pchał na dużym moto ale je można objechać. Tylko nie wiem jak tam w maju z pogoda
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Cytat:
@dzięki Fizolof ;) ja będę co prawda na początku, ale jednak w czerwcu :) |
To sie powoli klaruje, że prawdopodobnie będę jechał sam (prawdopodobnie) więc jak ktos ma ochote powłóczyć się po Balkanach - zapraszam ;) Co prawda Ex sie jeszcze waha, no i Adam ale ja chyba wolałbym mieć towarzystwo, bo raz, ze to 2 tygodnie a 2, ze jednak nie chcialbym całej trasy spędzić na asfalcie więc ten...:)
EDIT A jak nie, to pojadę sam, zobaczymy czy ze sobą wytrzymam ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |