![]() |
Tak na szybko pytanie - na jakie temperatury trzeba się przygotować spiąć na wysokościach ok 1000m w czerwcu ?
Pozdr |
Weź czajnik.
Sorry, nie potrafię się powstrzymać od sarkazmu:) |
Spoko ulżyj sobie , mam to gdzieś , skoro potrzebujesz w ten sposób się dowartościowywać nie żałuj klawiatury ...
A odnośnie pytania - zastanawiam się nad śpiworem w jaki się zaopatrzyć ....wiec pytam o temperaturę .... |
Śpiwór se weź dobry a temperatury na wysokości 1000 m to zależą kolego od pogody, która jak wiadomo zmienną jest. Ja sobie weźmiesz śpiwór o komforcie 0/+5 to doopa w czerwcu ci raczej nie zmarznie, najwyżej będziesz spał w opakowaniu.
Pytanie jakie postawiłeś wyjątkowo mało trafne jest jeśli chodzi o Gruzję bo takie Stepancminda leży na jakieś 1700 m a przełęcze kole 3000 się zdarzają więc gdyby przyszło ci tam spać to już się nie mieści w zakresie wysokości o którą pytasz. To góry. Jak się wybierasz to proponuję najpierw dobrze rozpoznać temat a potem zadawać pytania dotyczące szczegółów. Postawiłes sobie za cel nr 1 Vardzię, co w moim mniemaniu świadczy o mocno powierzchownym liźnięciu tematu choć ja chooya wiem bo byłem tam ledwie 2 razy i mówię to bez sarkazmu. Z pewnością wielu z naszych spenetrowało ten obszar zdecydowanie lepiej. Pobieżnie przejrzałem relacje i wpadło co najmniej kilka, wystarczy trochę czasu poświęcić, poczytać i będziesz wiedział wszystko. Pytania o temperaturę tudzież inne tego typu cytując klasyka Cytat:
Cytat:
|
strach proste pytania dawac na forum widze ....
moze tylko tak : https://www.blasty.pl/upload/images/...6_21-54-10.jpg teraz na powaznie : jakie opony wziasc na szutry gruzinskie ? :) :) |
E tam. Ja się od razu urodziłem wołem.
W moich czasach wszystkie opony były dobre. Cha cha. |
widzę że się wizualnie i mentalnie facebook z forum robi...
|
Na anakach przejedziesz.🙂 Jak chcesz mieć +10 do lansu to musisz uczepić dodatkowy komplet na bagaże.
|
Z pytaniem o opony żartowałem :) taka mała prowokacja cielęcia :)
Pewnie weźmiemy komplety dodatkowe znając życie :) Nie wiem o co pytać teraz i czy jest sens skoro podobno wszytko info można znaleść w necie czy tu .... Narazie pozdrawiam towarzystwo starszych młodszych doświadczonych nie doświadczonych ...:) |
Cytat:
Ja bym nie brał tylko wysłał tam wcześniej kurierem albo kupił na miejscu, chyba, że „szmaciaki na dotarcie” na dojazd a potem bym się ich pozbył po zmianie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |