![]() |
Póki to nie jest duża pała z łysym kolesiem jakoś to ogarniemy :D
|
Cytat:
|
I czy masz zamiar wracać ! !
Ty musisz znajdować ? W wielu przypadkach nie dostosowują się do wymagań chłopa w domu-- NIE PODNOSZĄ DESKI PO WYJŚCIU Z KLOPA. (taka drobna podpowiedź) ciał |
Cytat:
|
Cytat:
Ten? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ff8cb0c3e.jpg |
Wysoko postawiona poprzeczka a z Nowości :
Dostałem dziś info od lokalnych producentów napoju magicznego: Na dziś na imprezie dostępna będzie: - ... wiśnia co daje i zabiera - pigwa której muśnięcie powoduje kolan ugięcie Trwają rozmowy nad podlaskim Malibu, smak kawy zna każdy zmienia się tylko ilość kofeiny w zależności od źródła.... Aha Dąb |
Się piszę,jak nie będzie na czym, to Matjasowi na kredens się wpakuje.chyba,że ruskiego obrobi to w kosza :D
Ravkopytko/namiot |
Mam zrobić oddzielny wątek na listę Tutaj?.
Muszę to ogarnąć żeby nikt nie został pominięty itp. Główna lista jest na ADV ale możemy zrobić tutaj drugą i ja dopisze ludzi do tamtej ok ??? |
Cytat:
mirkoslawski, namiot i żarcie :D P. S. Cxyli mozna placic na miejscu, tak? Koszulkę też chce :) XL |
UWAGA! WAŻNE OGŁOSZENIE!
Jeśli ktoś z tej listy ma ochotę wybrać się na trasę OFF, która będzie bardzo przyjemna i nie wymaga topienia sprzętu, ma możliwość zabookować sobie posiłek regeneracyjny po trasie, który będzie składał się z bigosu z mięsem, swojskiego chleba i zupy ewentualnie ciasta przygotowanego w zaprzyjaźnionej bazie. Koszt 30 zł, płatne na miejscu. Jednak żeby mniej więcej wiedzieć ile tego jadła ma być uprasza się chętnych o dopisanie na końcu swojego zapisu literki "R". Miło by było, żeby decyzja była przemyślana i chłopisko nie narobił się za friko i nie został z garem bigosu. To ja tyle |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |