![]() |
Wychodzi na to, że cza kupować:) Kto pierwszy?:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Koubalink kupowałam tutaj, niestety UK więc i cło i VAT były: https://www.rally-raidproducts.co.uk...-lowering-link Kanapa zjechała o 2.5-3 cm, żel w miejsce gąbki. Tak, pokrowiec został oryginalny. A korek magnetyczny z Zeta - baja moto sprzedaje. Bo widziałam, że ktoś pytał. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytat:
Łącznie będzie 6.5-7 cm od oryginalnej wysokości. Sent from my iPhone using Tapatalk |
To ten koubalink obniżył + nowa kanapa tez nizsza? jak na tym sie siedzi? nie twardziej jak przedtek?
|
Cytat:
Jak na razie nie narzekam ;) ale Halina zrobiła dopiero 80 km. Powiem coś więcej jak pojeżdżę solidniej. W BMW mam obniżoną kanapę w ten sam sposób i nigdy nie było niewygodnie. A siedzi się znakomicie, nareszcie podparcie oboma stopami!! Sent from my iPhone using Tapatalk Halina dostała dzisiaj magnetyczny korek spustowy. Tak jak pisał [mention]mikelos [/mention] na bok, 2 min roboty i gotowe. 24 nM moment. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ed6124d47a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
No dobra, zaczynają zjeżdżać graty na weekendowy montaż, czas podejmować ostatnie decyzje.
Podnosił ktoś fatbara Renthal 609-01 o 5 cm na kiwaku Accela lub innym mocowaniu tej wysokości? Wystarczy kabli których dała fabryka? Czy nie wiadomo i mam robić za zająca? |
Warzyfko - moim zdaniem kabli nie starczy :(. Mam podniesioną ori kierownicę o 5 cm i jest na styk, że przy skręcie w lewo już pręży. Tylny zawias podniósł mi tyłek więc znowu kierownica jest za nisko i będzie do wymiany, ale imo bez motania przewodów się nie obędzie :mur:
|
Nie podejdzie, kable do zmiany. Sam też jeszcze będę chciał jeszcze trochę podnieść, więc muszę się, w końcu, zabrać za zmianę.
|
1 Załącznik(ów)
Szlag by to. Chyba pozostaje szukać maksa na plasterkach.
A kurierzy walą drzwiami i oknami :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |