Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   20-22.05.2022 s.o.s.m.a. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=41811)

zaczekaj 28.04.2022 22:51

To i ja myślę,że przybedę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Emek 28.04.2022 23:47

Panią i koleżankę Motorynkę chyba już widziałem na liście.😉

Żaki-Czan 04.05.2022 10:38

Cytat:

Napisał Detrytus (Post 778869)
Ja mam.w sumie do was głupie pytanie, zadzwoniłem do organizatora.gadam z nim i pytam się o tą trasę Adventure jaki.poziom trudności prezentuje, w sumie powiedział mi że sam do końca nie wie jak będzie, ale zasadniczo chodziło mi o to gdy np. trzeba będzie przeskoczyć moto nad drzewem w poprzek położonym, nie ukrywam że nie umiem tego robić, jeżdżę sobie po lasach szutrach i terenach różnych, ale nie jestem wyczynowcem. Więc mam pytanie czy zapisywać się na Adventure i wilki zezra mnie w lesie czy sobie odpuścić?

Ja tą trasę Rometem 125 przejechałem :D

greenman 04.05.2022 12:27

Cytat:

Napisał Detrytus (Post 778869)
Ja mam.w sumie do was głupie pytanie, zadzwoniłem do organizatora.gadam z nim i pytam się o tą trasę Adventure jaki.poziom trudności prezentuje, w sumie powiedział mi że sam do końca nie wie jak będzie, ale zasadniczo chodziło mi o to gdy np. trzeba będzie przeskoczyć moto nad drzewem w poprzek położonym, nie ukrywam że nie umiem tego robić, jeżdżę sobie po lasach szutrach i terenach różnych, ale nie jestem wyczynowcem. Więc mam pytanie czy zapisywać się na Adventure i wilki zezra mnie w lesie czy sobie odpuścić?

Nie wiem jaka będzie trasa (ale znam okoliczne tereny), nie ma co się martwić, to jest przygoda. Jak będą trudniejsze miejsca to albo będzie dało się objechać albo inni pomogą, wyciągną, przestawią, podniosą ;)

zaczekaj 04.05.2022 12:36

Heja, będzie ktoś jechał z okolic Wrocławia/Opola?
Chętnie bym się z kimś zabrała lawetowo ewentualnie dołączyła do ekipy jadącej na kołach o ile na crf300 nadążę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

irekafrica 04.05.2022 18:42

Czołem ! Tak przemyślałem sprawę że spaniem w namiocie i go zabieram, ale gdyby był domek lub agro blisko bazy rajdu to pewnie bym wolał.Ktoś coś może podrzuci w razie W. ��

greenman 04.05.2022 19:28

Asia jakbyś znalazła busa / przyczepkę i było by miejsce na powrocie do Wrocławia lub okolic to dawaj znać. Kolega chce zabrać nakeda z okolic zlotu do Wrocławia.

Chudy 45 09.05.2022 20:08

no to się widzimy :)

Żaki-Czan 10.05.2022 10:20

Panowie i Panie, w niedzielę 15 maja zamykamy listę zapisów, więc jeśli ktoś chce przyjechać, a się jeszcze nie dopisał, to zapraszamy w tym tygodniu ;)

kristoch 10.05.2022 19:18

Dopisany. Do zobaczenia.

Cytat:

Napisał zaczekaj (Post 779242)
Heja, będzie ktoś jechał z okolic Wrocławia/Opola?
Chętnie bym się z kimś zabrała lawetowo ewentualnie dołączyła do ekipy jadącej na kołach o ile na crf300 nadążę ;)

Cześć Asia. Będę jechał z Wro na kołach CRF300L i chętnie dołączę gdybyś(-cie) jednak jechali na kołach.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42.