![]() |
Cytat:
Ale tylko taka niespełna rozumu była gotowa na Tą niebanalna osobowość..:rules: Hasła wyjazdu::umowa: -Masz papier jakiś? -A co chcesz srać? -Nie już byłam.. Ale muszę wytrzeć.. :D -Dlaczego jeździsz małym KTMem? -Bo chciałem mieć motocykl który waży mniej niż ja.. -No Gołąb też ma..:haha2: Dla mnie się bardzo podobało i lagi przestały kapać na hamulec, naprawiły się chyba.. :) |
"Jesteśmy tak samo tłuści, tylko on jest wyższy ode mnie" :)
|
To ja dodam jeszcze jedno hasło, jakie usłyszałem od Marka tuż po jego powietrznych akrobacjach na Transalpie, po wjechaniu w jamę torfowiska ciut większą od koła:
Ląduj płasko- nie zaryjesz! :D |
Było krótko ale intensywnie :) Tramal nie pozwala zapomnieć jak bardzo Was lubię!!!
Do zobaczenia na Wiosennym!!!:) |
Cytat:
|
Motocykl spadł płasko na gmol, który spełnił swoją rolę, po czym się urwał :D Zero strat.
Niestety Markowi spadochron się nie otworzył i pikował, ale jak pisałem wyżej, nie zarył :D Prosił, żeby jeszcze raz podziękować za towarzystwo i wspaniałe przeżycia rajdowe. |
Nieźle mnie chłop nastraszył , ale widać z gumy ma kości ;)
|
7 Załącznik(ów)
Organizatorom wielkie dzięki, fajnie było zobaczyć te szczęśliwe, roześmiane gęby.
Szacunek dla Demolki ma dziewczyna ..Charakter. Rannym powrotu do zdrowia. Pamiętajcie hasło ''Kawa '' szybka odpowiedź bo się rozłączy "biere" |
Mi sie po prostu geba smieje za kazdym razem z Wami :)
I to juz jest takie normalne, ze tu nic odkrywczego nie napiszę. To tyle. Dziekuje za kazdy ogrom pomocy, fizycznej i mentalnej! :D Dzieki Rakiet, ale ja to charakter miewam chyba trudny ;) Szacunek raczej dla każdego kto ma odwage przyjezdzac w te otchłanie piekielne! Łoś nie przeżył, chociaz podobno to był łosoś.. Zdjęć niewiele, bo jak powiedział Robo <<jakos tak fajnie bylo..>> https://photos.app.goo.gl/sqEDLEGVYDsKjjcQA |
O, takie spostrzeżenie :
Samochodów = 0 (zero) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:12. |