![]() |
Aaaaaaaa, bo ja dupa jestem :dizzy:
|
ale z tego co wiem to mają w planach objazd jezioro Wiktorii, wiec moze jednak nie omijają
|
Jadą jadą, Okawango i Victoria wpisane od początku na listę, ten szkic na mapie jest dość nieprecyzyjny... i wykonany jeszcze przed zebraniem wielu wiadomości...
Sambor a jakże, coś się ciągle dzieje, kupujemy, zamawiamy... formalności wizowe niestety jeszcze czekają ze względu na krótkie czasy ważności wiz po wydaniu... ale wiemy co gdzie za ile w jakim czasie itp .... Motocykle dopiero przed głównymi przygotowaniami...jeszcze nie wiem kto mi pomoże poznać wszystkie tajniki potrzebne przed wyprawą... ale sru najwyżej będziemy się uczyć po drodze :) Mamy kupione opony, oleje, aparat, kamerę, gpsy, kaski itp czekamy na ubrania i inne pierdoły.. staram się nie zostawiać nic na ostatnią chwilę :) ale i tak pewnie coś zostanie... |
Że robię zakupy ostatnio to jeszcze potrzebne mi tanio:
Jak ktoś może pomóc te chętnie skorzystamy... - Lariam 9 opakowań (na początek września 2 bo jak będzie "jazda" kogoś z braniem to będzie trzeba zmienić na Malarone) - 2 komplety łańcuch DID + zębatki (może hundowskie jak cena gut) - 2 zębatki przednie (może honda jak cena gut) - 5 sztuk filtr oleju HifloFiltro HF303 (MIW:320 0018/21/66/72) - 1 komplet tarcz sprzęgłowych Vesrah Honda XRV 750 - 2 cięgno sprzęgła Honda XRV750 - 2 cięgno gazu B Honda XRV750 - 2 Skarpety neoprenowe na lagi - 2 komplety klamek - 8 świec NGK DPR8EA-9 - 3 komplety koła łożyska przód tył + simeringi - 2 łożysko główki ramy - 1 pompka ręczna z manometrem 0,1-4,0 bar - 10 szprych Dzięki Chomik |
Chomiku a WY macie jakiegoś osła, który Wam to wszystko będzie targał?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakoś nie miałem okazji do tej pory, to teraz życzę udanej wyprawy.:) Powodzenia |
Cytat:
|
- 2 komplety łańcuch DID + zębatki (może hundowskie jak cena gut)
- 2 zębatki przednie (może honda jak cena gut) - 6 sztuk filtr oleju HifloFiltro HF303 (MIW:320 0018/21/66/72) - 1 komplet tarcz sprzęgłowych Vesrah Honda XRV 750 - 2 cięgno sprzęgła Honda XRV750 - 2 cięgno gazu B Honda XRV750 - 8 świec NGK DPR8EA-9 - 3 komplety koła łożyska przód tył + simeringi - 2 łożysko główki ramy - 10 szprych Na wtorek jesli sie uda to masz w hurtowych cenach wszystko wyliczone :) Niech tylko ochłonę troche |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |