![]() |
Oglądałem już te z eBay-a. Chodzi mi o firmy które wymieniłem powyżej.
|
Cytat:
Niestety, albo tanio, albo pewnie i bezpiecznie. |
No pewnie że oryginały są lepsze ale kosztują ok. 800zł za sztuke. Jeżeli miałbym kupować to NG czy Lucasy?
|
a makland warto?
|
Moim zdaniem warto za ta cene. Zalozylem juz kilka zestawow Makland do roznych motocykli i opinie sa bardzo dobre. Klocki miekie szybko docieraja sie do tarczy fajna modulacja sily hamowania. Mauroso moz niech sie wypowie bo jezdzi na takich i to nieraz w trudnych warunkach.
Maja rowniez w ofercie klocki przod do rd04. No i cena - za komplet na dwie tarcze przod do rd07 zaplacilem z wysylka 48pln. Zobaczymy jak z zywotnoscia - ale z tego co widze to nie jest zle. |
mam i polecam.
MAKLAND daje rade. Moim zdaniem nawet najlepsze klocki starych tarcz nie naprawia. Za taka kasę nie ma alternatywy. do orania gleby w sam raz :) Za cene kompletu na przód kupiłem klocki na dwa motocykle. I jeszcze na piwo zostało. |
Na Maklandach zrobiłem Mongolie więc różne warunki, wziąłem też na zapas i założyłem kolejne tylko dlatego że szpilka się wyrobiła i krzywo zaczęły "brać" ... ogólnie polecam, no i z przyjemnością się je kupuje (tył chyba po 19zł?) :D
|
Ja zakladalem do xtz750 trampkow i afryki. Jazda po gorach i czasem w blocie i dawaly rade. W jednej xtz popiskiwaly.
Na plus rowniez bardzo dobry kontakt z producentem i blyskawiczna realizacja zamowien. |
Witam.
Tyle tu się o nas pisze, że czas się zarejestrować i przywitać :) Na imię mam Irek i jak widać po loginie związany jestem z MAKLANDem. Służę pomocą, jeśli będziecie mieć jakieś pytania dotyczące naszych produktów. |
witaj
mysle, ze rozsadnie bedzie sie zarejsterowac w dziale Producentow i Dostawcow i tam stworzyc swoj post z oferta nie tylko dla Afryki ale tez dla innych enduro, ktorymi jezdza bywalcy tego forum. zaproponuj na dobry poczatek jakas promocyjna oferte i a noz widelec zyskasz uznanie uzytkownikow i nowych klientow :) tu masz posty na temat skladek: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12165 http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=22900 powodzenia w biznesie. wysylam Ci ta informacje rowniez na priv |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |