![]() |
Cytat:
|
Ja jutro ruszam na turka, nie bardzo da się na to patrzeć. Ale dziś u Hubcia i pośpiewać i potańczyć pewnie się da .....:D nie ma co siedzieć i patrzeć
A co do jechania po ambicie ... To potrzymuje to co już powiedziałem Macie nas takich jakimi chcecie nas mieć |
Jakoś się tu słodko i wyznaniowo zrobiło w tym moim wątku, cieszy mnie że wątek żyje.
Yennefer jak masz ochotę na jazdę to naprawdę tylko powiedz ktoś Cię przygarnie. Niekoniecznie to musi być czyjś mąż a jak już to jazda na motongu nie oznacza foux paux i fiki miki tere fere. W teren jak będziesz miała ochotę to lekko nadutych będzie sporo a wtedy stan cywilny jakoś taki nie obowiązkowy jest. A skąd dziewko płochliwa jesteś kogoś Ci polecić mogę a obyczajów nienagannych będzie, rozmową i dowcipem zabawi, ciepłą kawę postawi no i jak trzeba do domu odstawi. pozdrawiam |
Cytat:
|
A ja myślałam, że moderator nas skasuje bo my tak trochę nie w temacie ;)
Cytat:
Blob dziewką płochliwą to już nie jestem ładnych parę latek...ale cała reszta mile widziana...:D i niech tam południowe cudne manowce....i co Ty na to??? |
Węgorzewo Koszalińskie ??
|
tere fere...przecież mówię południe a nie północ, kolego z Podkarpacia...
|
Cytat:
Ale skoro południe toś Ty Góralka? |
Cytat:
W goglach tak wklepałem i wyskoczyło a na prawo i lewo się nie odwracałem. Tak czy siak uprzejmością i gościnnością grono słynie.:D Notabene jak góralka to ja z toba nie pije bo macie za twarde głowy. |
Góralka to za dużo powiedziane, ale do górek mam całkiem blisko...
diverek czytałam, że kupiłeś żonce motorek...brawo, brawo...:Thumbs_Up: pewnie łapki po Twój zaczęła wyciągać :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |