Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   SZUTER PARTY II-podsumowanie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7097)

Yennefer 02.09.2010 15:35

Cytat:

Napisał puntek (Post 130236)
to się da zrobić :)

uważaj bo spadniesz z piedestału dżentelmena :)...no chyba, że zamierzasz ze mną jeździć :D

felkowski 02.09.2010 16:55

Ja jutro ruszam na turka, nie bardzo da się na to patrzeć. Ale dziś u Hubcia i pośpiewać i potańczyć pewnie się da .....:D nie ma co siedzieć i patrzeć

A co do jechania po ambicie ...
To potrzymuje to co już powiedziałem
Macie nas takich jakimi chcecie nas mieć

BLOB 02.09.2010 18:24

Jakoś się tu słodko i wyznaniowo zrobiło w tym moim wątku, cieszy mnie że wątek żyje.
Yennefer jak masz ochotę na jazdę to naprawdę tylko powiedz ktoś Cię przygarnie. Niekoniecznie to musi być czyjś mąż a jak już to jazda na motongu nie oznacza foux paux i fiki miki tere fere.
W teren jak będziesz miała ochotę to lekko nadutych będzie sporo a wtedy stan cywilny jakoś taki nie obowiązkowy jest.
A skąd dziewko płochliwa jesteś kogoś Ci polecić mogę a obyczajów nienagannych będzie, rozmową i dowcipem zabawi, ciepłą kawę postawi no i jak trzeba do domu odstawi.
pozdrawiam

Wegrzyn 02.09.2010 19:12

Cytat:

Napisał BLOB (Post 130269)
Jakoś się tu słodko i wyznaniowo zrobiło w tym moim wątku, cieszy mnie że wątek żyje.
Yennefer jak masz ochotę na jazdę to naprawdę tylko powiedz ktoś Cię przygarnie. Niekoniecznie to musi być czyjś mąż a jak już to jazda na motongu nie oznacza foux paux i fiki miki tere fere.
W teren jak będziesz miała ochotę to lekko nadutych będzie sporo a wtedy stan cywilny jakoś taki nie obowiązkowy jest.
A skąd dziewko płochliwa jesteś kogoś Ci polecić mogę a obyczajów nienagannych będzie, rozmową i dowcipem zabawi, ciepłą kawę postawi no i jak trzeba do domu odstawi.
pozdrawiam

Jak bez kobitek to dzida, trzoda i najepka, a teraz to wierszami piszą i nienaganną polszczyzną z salonów :haha2:

Yennefer 02.09.2010 20:04

A ja myślałam, że moderator nas skasuje bo my tak trochę nie w temacie ;)

Cytat:

Napisał Wegrzyn (Post 130279)
Jak bez kobitek to dzida, trzoda i najepka, a teraz to wierszami piszą i nienaganną polszczyzną z salonów :haha2:

przecież od dawna wiadomo, że kobiety łagodzą obyczaje....

Blob dziewką płochliwą to już nie jestem ładnych parę latek...ale cała reszta mile widziana...:D i niech tam południowe cudne manowce....i co Ty na to???

BLOB 02.09.2010 20:26

Węgorzewo Koszalińskie ??

Yennefer 02.09.2010 20:33

tere fere...przecież mówię południe a nie północ, kolego z Podkarpacia...

diverek 02.09.2010 20:34

Cytat:

Napisał Yennefer (Post 130290)
...:D i niech tam południowe cudne manowce....i co Ty na to???

Gdybyś napisała że chodzi o wschód to strzeliłbym że Włodawę. Czemu? Bo tkniesz mi poezją Stachury (oczywiście przez te manowce), a Sted mi się kojarzy z podrożą właśnie do Włodawy.

Ale skoro południe toś Ty Góralka?

BLOB 02.09.2010 20:52

Cytat:

Napisał Yennefer (Post 130292)
tere fere...przecież mówię południe a nie północ, kolego z Podkarpacia...

W goglach tak wklepałem i wyskoczyło a na prawo i lewo się nie odwracałem.
Tak czy siak uprzejmością i gościnnością grono słynie.:D
Notabene jak góralka to ja z toba nie pije bo macie za twarde głowy.

Yennefer 02.09.2010 20:57

Góralka to za dużo powiedziane, ale do górek mam całkiem blisko...
diverek czytałam, że kupiłeś żonce motorek...brawo, brawo...:Thumbs_Up: pewnie łapki po Twój zaczęła wyciągać :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21.