![]() |
oki 4 x 160zł. :)
|
Doszliśmy do wniosku, że to taka badziewna partia wyszła, ja osobiście wymieniam na następne, zobaczymy czy będą działać bez problemu.
|
To i ja sie pisze na manetki
|
calgon prosze mnie dopisac
Rambo chcem te minety.
|
ok 6 kompletów
Prosze o wpłate na konto, 160zł +10zł na haracz dla poczty 50102055581111 114412000095 Marcin Malec Śliska 10 m 5 00-127 Warszawa Prosze podać nick z forum adres do wysyłki (chyba że odbiór osobisty w centrum wawy) |
Cytat:
W motoakcesoriach mają akurat Saito II za okrągłą stówkę: http://www.moto-akcesoria.pl/product...ducts_id=17837 Jak przejrzałem nasze Forum to właściwie jedynym zarzutem, który czasem sie pojawiał pod ich adresem jest, że jak jest zimno to grzeją niedostatecznie i trzeba się posiłkować położeniem regulatora na "start" co zgodnie z instrukcją może trwać max do 15 minut. Może w przypadku innego urządzenia słabe grzanie nie miałoby większego znaczenia, ale w przypadku podgrzewanych manetek to zarzut bardzo poważny. Był jednak też głos, że przy dużo dłuższym grzaniu na "starcie" nic się nie spaliło. Nasza Forumowa sonda (może niezbyt reprezentatywna) także wykazała największą popularność tych manetek. Acha, fotki w motoakcesoriach są na przykładzie Afryki, przypadek ;) Edit: Są też Daytony za 160zł. Sam już nie wiem :dizzy: |
rambo jakas ulice i kod daj bo nie pójdzie
Rambo-uzupełnij dane do przelewu.
Cytat:
|
To nie rekkama!
Ja mam manetki OXFORD takie z regulacja - pokretlo. Uzywam od paru lat i sa OK. Ustawiam se temperaturkje, w rece cieplo, niec sie nie psuje, dziala. Troche mnie zaskoczyl temat narzekania na nie. No ale ja moze jakis spod szczesliwej gwiazdy ;) |
no przeciez napisali ze to problem nowego usprawnionego modelu...
|
Cytat:
W temacie nie ma ideału. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |