![]() |
Dzięki chłopaki za info. Jeżeli będę miał jeszcze jakieś wątpliwości, pozwolę sobie zawrócić Wam głowę.
Hej:Thumbs_Up: |
A może skończycie relację...jak z tym powrotem w 4 dni, udało się?
|
jutro postaram się znaleźć chwilę to dopiszę co się dalej działo.. ;)
|
7 Załącznik(ów)
Powrót do Polski zaczął się z samego rana w Poti, a pierwszy nocleg zaliczyliśmy około 3 w nocy w środkowej części Turcji. |
Yo, paliwko w turcji... ja wyjeżdzając stamtąd zalałem za Istambułem 0.75 litra (słownie: siódemeczke) paliwa i skończyło mi się tak, że udało mi się siłą rozpędu doturlać do pasa niczyjego :D. Na szczęście parę metrów za przejściem bułgarskim była stacja... Inna sprawa, że pieniędzy miałem zaledwie na pół litra, ale wlewacz się zlitowął i skapnął troszkę więcej :).
Nie ma to jak takie punkowe podróżowanie... podoba mi się :) |
Hehe, widzę , że nie tylko ja miałem problemy z paliwem na tej trasie. Super relacja, a zdjęcia zachęciły do podobnego wyjazdu.
Brawo Panowie ! |
no szacun chłopaki.Miałem cos innego teraz robic w domu i skonczylo sie jak zwykle!:-)
|
Chłopaki, czy ma ktoś jakieś sprawdzone informacje na temat możliwości wjazdu do Gruzji z Azerbejdżanu, czy ktoś zaliczył może ten kierunek ?
Szukam również informacji dotyczących przepraw promowych z Kerczu do Gruzji, ewentualnie z Noworasijska (Rosja) do Gruzji. Hej |
fajnie się czytało ;)
dzięki :) |
Bardzo fajna relacja !! Z humorem masą cennych informacji i pięknymi zdjęciami.
W tym roku zamierzam przejechać identyczny trasę tylko że jadąc z bliskiego wschodu. Czy te przełęcze i drogi (omalo, droga wojenna i trasa na północ z Katuisi ) są przejezdne w połowie maja ?? Z tego co widziałem po Waszej relacji w niektórych miejscach jest jeszcze śnieg i "lodowiec". Dodam jeszcze że szukam chętnej osoby na podobny wypad. Może ktoś się pisze ? Jadę GS 1200 tak więc towarzysz będzie musiał zabrać ze sobą linkę do holowania :P. Bartek Bogdanowicz 692 397 943 gg 4999419 mail b4rt3k@op.pl |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |