![]() |
Jurek jak najszybszej rehabilitacji
|
Cytat:
Dziękuję Kujasom za organizację i cierpliwość do moich nieustannych pytań :D |
Dzięki za niepowtarzalną imprezę. Wszystko było w pytę no może poza ilością jedzenia pierwszego dnia ;)
Jeszcze nie widziałem takiego zbiorowiska pozytywnych świrów :) Ja mam zdjęcia tylko z dojazdu i powrotu https://picasaweb.google.com/1045014...ZlotAfricaTwin Jeszcze raz dzięki za atmosferę i uznanie dla organizatorów :) |
Hej , ja też dziękuje za impreze, jestem pełen podziwu z jaka dokładnością przygotowana było trasa off extreme, szkoda tylko że warunki pogodowe nie pozwoliły się nią pocieszyć.
Uznanie też dla kolegi z Dr 800 BIG ( chyba BLACHA) za perfekcyjne prowadzenie grupy:Thumbs_Up: Generalnie warto było przyjechać. Kilka fot ode mnie- https://picasaweb.google.com/1031285...eat=directlink |
Cytat:
Do dzisiaj mnie nogi bolą tak się nachodziliśmy po tych górkach, strumykach i błocie podczas układania i sprzątania trasy, ale dla Was było warto się nachodzić. Mimo bardzo trudnych warunków podjęliście walkę, :bow: |
Proszę ,proszę ,proszę o więcej zdjęć .
Niestety życie nie pozwoliło mi być z WAMI , ale chociaż dajcie popatrzeć na WASZE zadowolone buziaki. Pozdrawiam WSZYSTKICH Stopa-Uć |
Ja mam kilka zdjęc ale trochę boję się patrzeć w aparat :dizzy: Jak w końcu uda mi się wrócić do domu to coś wgram :o
Ja też przyłączam się do podziękowań , to była pierwsza moja Afrykańska impreza , dla mnie było przednie :Thumbs_Up: super ludzie , super atmosfera , super najepka :dizzy: mam nadzieje ze nikomu nie zalazłem za skóre :o, i już nie mogę się doczekać otwarcia :bow: a i dziękuje domownikom numer 4 za super zabawe:D dziękuje!:):Thumbs_Up: |
Hallo! Kolega K. (ten przystojny blondyn ) twierdzi, że kolega G. z domku nr 3 zostawił mu na pamiątkę swoją kosmetyczkę ze szminką, pudrem i tubą żelu poślizgowego na pamiątkę!
Ale twierdzi też, że już ma nowego kolegę i nie chce już tej kosmetyczki! Kolego G, nie bój się! Prześlij mu swój adres, bo chce tylko odesłać ci Twoją własność! I zacznijcie chłopcy na nowo rozmawiać ze sobą bezpośrednio, a nie przeze mnie, bo jeszcze coś przekręcę i dopiero będzie! |
Hejtam,hejtam:)
Kto to miał oprócz mnie na OFF TURYSTYCZNEJ i kamerował GOPRO? Bo chętnie bym przyjął nagrany materiał, a kolega Baloo chce zająć się zmontowaniem czegoś fajnego z muzą w tle. Kontakt na priv. Majki to z Twojego aparatu była ta fotka robiona zbiorowa? Nie, teraz pamiętam że nie z Twojego- ale czyj to był pstrykacz? ( ten co to z nim po słupie spacerowałem:)) Cieszę się, że się Wam OFF Turist podobał. Kurde, no fajnie po prostu było z Wami objechać tę traskę. POZDRÓWECZKI i czekam na jakieś info w sprawie. |
No gruuuubaaa impreza :bow::bow::bow: :D:D:D :):):) :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Czy ktoś nie znalazł białej czapki w trupie czachy, dużej czerwonej zapalniczki, i białej czołówki..? :( |
Organizatorom :bow:
Było super. :) |
Dziękuję serdecznie organizatorom oraz uczestnikom- fajnie było poznać nicki i avatarki na żywo.
Szyba stoi na biurku, a kolano mieni się kolorami tęczy :) Pozdrawiam, Wolo |
|
No fajne foty w końcu coś się pomocnego w ustalaniu faktów :) i rekonstrukcji zdarzeń z sobotniego Bankietu :) :dizzy:
Zdrowia wszystkim uczestnikom :zdrufko: |
To i ja coś wrzucę :
Dziękuję przede wszystkim za super klimat ( nie mylić z pogodą ;) ) Pierwsza moja taka impreza, i pewnie nie ostatnia :-) |
Ilość zgubionych/zapomnianych fantów, świadczy o niezapomnianej imprezie
|
|
Cytat:
|
Cytat:
heheh widzę że oryganizatorzy ambitnie podeszli do trasy off.. :D a gdzie Afryki były? :D |
Cytat:
|
po asfalcie zapierniczały :)
|
1 Załącznik(ów)
kto pamięta?
gdzie i co to jest? :) :D |
a ja przypominam o znalezionej czołówce i czarnej kurtce - nikt nic nie zgubił :confused:
hmmm dziwne :dizzy: |
|
Cytat:
Dzięki za pokazanie tego miejsca ;) |
Stopka?
|
Lepiej późno niż wcale , więc dziękuję wszystkim za świetną zabawą , atmosferę i w ogóle :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::D:D:D. Po tym wszystkim chłopaki musieli na powrocie zabrać mnie do Lichenia, nie wiem czy pomogło :p ( ale myślę , że Calgon się nawrócił :haha2: ) , dzięki za dobre chęci:D i wspólny powrót:)
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 34711
I w Licheniu ci się podobało ;) |
Cytat:
po wejściu do exploseum Binia (czyt. moja ślubna) stwierdziła, że jedyne co ma suche to bilet :D tak było zaje......ście |
Cytat:
|
Jeszcze kilka fotek ode mnie i Bliźniaka :)
Enjoy! https://plus.google.com/photos/10173...01036040043105 * poprawiony link - mam nadzieję, że teraz tryknie :P |
coś nie pyrka z tymi zdjęciami ;)
"403. That’s an error. Niestety, nie masz dostępu do tej strony. That’s all we know." Już zabieram się do oglądania. Dzięki :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
O dokładnie na te zdjęcia czekałem :D:D Pozdrawiam :)
|
ja też czekałem, ale przerosły moje oczekiwania :D
|
Ha za wózek zapłaciłem jednak 6 zł a nie tak jak myślałem że 5 ! :D To wiele wyjaśnia w końcu zgadza mi się mój budżet :haha2:
Super fotki :) |
Z wozkiem to był interes życia :D
Kupili i nie chcieli towaru ;) |
Bałem się że się połamie jak do niego wsiądę ;P zadziałał dobry marketing :dizzy: :p
|
żałuj :)
|
a 6 zeta i tak nie wiem gdzie jest ;P
Ps. Na rozpoczęciu sezonu każdy do ryja przyczepia GoPro i będzie materiał godny "Jackass"... "Hi, I'm AmberBamer and this is "Rozpoczęcie Sezony FAT"" |
Cytat:
dziś pojechał do Wa-wy, do Agl123 ...skąd się wziął w babskim domku? pozostało tajemnicą... :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |