![]() |
Dzisiaj po 9 czerwona CRF1000 w Rzeszowie.
|
W ostatnią niedzielę jakoś ok 15ej na Żołnierskiej spotkałem NAT jadącą w stronę Zegrza , pasażerka miała długie blond włosy.
|
Nowa NAT w Żelechowie na krzyżówce dziś ok 18:30, jechałem z naprzeciwka Junakiem, LWG :)
|
Sobota 1.04 10:30, nowa CRF1000 HRC w Suwałkach na Wojska Polskiego, suwalskie blachy, ktoś od nas?
|
Dziś między Piekoszowem a Łopusznem szara Afra. Leciałem DRką w przeciwnym kierunku.
|
W sobote przyjemna ekipa w okolicach Narola na blachach LZA - RD07, DR 650, Dominator i czwartego nie rozpoznałem. Ładne sprzęty : )
|
Niedziela około 12, NAT w Kokotowie (pod Krakowem)
|
Łódź, niedziela. Ubrana chyba siódemka lub 04 w malowaniu HRC na Radogoszczu ;) Leciałem Afra z przeciwka
|
Pozdrowienia dla usera żółtej Afryki z którym zamieniłem kilka słów na stacji benzynowej na drodze 630 w Skierdach :)
|
Dzisiaj, około południa, czerwona NAT (doposażona na bogato) w okolicach Malechowa.
Było machane z DLa. :) |
Vee. To ja śmigałem do Darłowa :at:
Od 24 kwietnia będę tam w delegacji przez prawie dwa miesiące, więc może częściej będzie okazja :) |
tomajkAT - dzięki za info. Możemy się ugadać na jakąś wspólną jazdę. :D Odezwę się na priv.
|
Pozdrowienia dla kierownika afry co dziś rano w Rzsz wlókł się przez Kwiatkowskiego za dostawczakiem z butlami gazu :)
|
Dzisiaj, Zielona Góra około 13:00, na rondzie JPII. Nowa AT, okufrowana niczym giees? Pozdrawiam.
|
Dwóch kierowników wczoraj po 12 na drodze Kłodzko-Nysa. Pierwszy na gje-esie a za nim kierownik a NAT. Światła ta nowa at to ma rzeczywiście dobre ;) Pozdrawiam.
|
Od soboty sprawdzałem Mazurskie wiatry czy tak samo grają na wantach jak w zeszłym sezonie.
Wczoraj rano przygotowujemy się do odcumowania na Bełdanach gdy daje się z oddali w lesie słyszeć piękny dźwięk , nieporównywalny z innymi , niemożliwy do pomylenia , porównywalny z porannym śpiewem okolicznych ptaków ....... Zanim się pojawiło jego źródło było już wszystko wiadomo , najpierw piękne oczy migocą miedzy drzewami a potem wyłania się Afryka :) Gdzie się nie pojedzie lub gdzie nie popłynie można spotkać Afrykańczyków. |
2 maja w Przemyślu 2 kierowników jeden na AT biało czerwonej drugi BMW z pełnym bagażem.
|
3 kierowników na Żydowskim 1 maja pozdrawiam
|
Dębowiec 2017. Pozdrawiam kierowników na AT :)
|
Wczoraj tj. 18.05 w Zakopanem na alejach 3 maja zjazd na krupówki i później spowrotem tą sama drogą w kierunku kuźnic NAT czerwona kierownik i pasażer- Przyznać sie to już nie pierwszy raz ;)
|
Dzisiaj 16.30, Zwycięstwa - 4 Marca w Koszalinie, XRV750 Tesco w towarzystwie DLa650. :)
|
Kto ujeżdża NAT po Mysiadle ?
|
Cytat:
|
Pozdrawiam kierownika NAT w kolorze czerwonym na blachach WU oraz Translapa którym pomachalem przed chwilą na wylocie z Bielska Podlaskiego na Lublin
|
Dzisiaj tj. 27.05 NAT czerwona w towarzystwie Ktm 1290 ul. Aleje 3 maja kierunek w stronę kuźnic i chwile pozniej NAT HRC w towarzystwie bliżej nieokreślonym, wyjazd od Krupówek przez światła kierunek - wyjazd na Zakopaniakę? Pięknie sie prezentowały :)
|
Wczoraj, 31.05 ok 18. Puławska na wys. Królikarni. Monster Afryka bez czachy, gołe lampy, na czarnej(!) ( zielonej?) rejestracji, bodajże WZM. Pozdrawiam kierownika i plecak.
|
2 czerwca 2017 Bielany Wrocławskie stacja Orlen tzw. bliźniak. Byłem świadkiem jak ktoś puszką wyjechał ze stacji pod prąd na czołówkę białej afryce z wrocławską rejestracją WD.
Kierownik afryki wykazał się czujnością i uniknął zderzenia! O tu: https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4acb01832d.jpg |
1 Załącznik(ów)
Pozdrawiam kierownika NAT. Dziś ok 10:30 wlot z Kolna na Pisz. Powiem że komin robi robotę bo motór mruczy jak koteczek:Thumbs_Up:
|
Dziś 150km w okolicy Andrychowa- Bielska B. - Żywca - Jeziora - Suchej B. - Zawoi...
Zadnej AT ale pozdro dla Trampiszonów i Gjejesów w duzej ilości :D |
Dzisiaj 06.06 w Krakowie około godz 19 na ul. Kamieńskiego i Wielickiej wyprzedziłem między autami czarną RD07 prowadzona chyba przez jakąś kierowniczkę ;) bo wydawało mi się, że długie włosy wystawały spod hełmu ;)
|
Dzisiaj, w Krakowie, Plac Wolnica, zaparkowana zielona RD07 na krośnieńskich numerach:)
|
Pozdro dla Nowotarskiego kierownika zadbanej trójeczki co to mu dziś około 13 w Krościenku na rondzie na chwilkę odmówiła współpracy. :at:
|
Hej w weekend trampki jakiś zlot miały w kujawskim ?
|
Miały międzynarodowy nawet
|
Bardziej pomorskie. A dokładnie Kaszuby.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Dzis Bytom RD04 na Strzelców Bytomskich
|
Wczoraj Bytom - Stolarzowice, zdaje się 07 w czerwonym malowaniu '96.
|
Dzisiaj ok. 11 wlot do Sianowa
biała NAT + pasażerka + kufry dobry zestaw :Thumbs_Up: |
Dzisiaj, Nowy Sącz ok. 11, okufrowana, czerwono-czarna NAT na wysokości mak buły.
|
Bardzo miły offik z Ex1 w jaskini lwa, czyli na zlocie BMW
|
Czy są tutaj posiadacze dwóch NAT, które od dwóch dni parkują przed T-mobile w Warszawie? Jedna czarna w automacie i czerwony manual?
|
24.06 około 12.30 czarna NAT , skrzyżowanie Dąbka i Kwiatkowskiego Gdynia, pozdrawiam kierownika
|
Dzisiaj 6:30 Zabrze-Rokitnica, czarna rd07a.
|
Krempna 25.06
- zielona afra z gumą. Pare km dalej w kierunku sk. - banda z białą rd04 :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Przyjacielu z brodą jak będziesz przelatywał przez Dębice daj znać.... Znam dobrą lodziarnie :)
|
Wjazd do Radomia od strony Piotrkowa Nat + VStorm dzisiaj
|
Afra na polskich blachach w centrum Bergen , Tesco z kuframi.niecałe 2 tygodnie temu. Pozdrawiam!
|
Pozdrawiam kolegę, który zatrzymał się i wspierał mnie gdy moje styki odmówiły posłuszeństwa, Warszawa skrzyżowanie Gilarskiej i Św. Wincentego
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |