![]() |
TDN !!!! - priorytety współczesnej kobiety :P
Zostałam wywołana do tablicy, więc się pochwalę :)
Niuniek czyli Honda 125 XLR zastapił XT-ka i to był baaaardzo dobry wybór!!! https://lh6.googleusercontent.com/-O...0/P3241149.JPG Dopiero teraz mając to maleństwo zaczynam odkrywać uroki taplania się w błotku :at: Przyznaje się bez bicia, że myślałam,że będzie zbyt wolny i zasłaby po XT-ku ale jest w sam raz!!!To XT był zaduży i zaciężki na pierwsze moto. Teraz nie zastanawiam się czy dam radę przejechać bo Niuniek przejeżdża wszystko!!! https://lh4.googleusercontent.com/-u...0/P3251169.JPG Jak to powiedział Wasil: tej Pierdziawki nie da się w żaden sposób wywalić! https://lh4.googleusercontent.com/-d...0/P3251184.JPG Żeby nie było, że Niuniek jest mało kobiecy to ma czerwone i różowe dodatki jak na Lejdiskę przystało i pięknie wygląda uwalony w błocie :D |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
fajny ten twój Niuniek :D elegancko się prezentuje i kierowniczka na nim też :D na pewno lepiej niż Wasil ;) niech ci służy i daje dużo radości i w błotku i poza nim ;) To ja tez się pochwale :p o to moje cacko :D Romans z Dakarem rozpoczęty :blues: :lc8: Załącznik 31839 Załącznik 31840 |
No Dziewczyny - braaawo. "Kobieca stajnia endurowa" rośnie w siłę :Thumbs_Up:
|
1 Załącznik(ów)
Mam za sobą pierwszą wycieczkę Shrekiem poza parking. Cytujac klasyka: "Jest radość"!!!
Półtorej godziny przyzwoitej siłowni po polach i lasach. Shrek jest zdecydowanie leciutki ale narowisty ;-) Ogólnie rzecz ujmując jestem nim zdecydowanie zaskoczona na korzyść. PS. Niestety nóżki dyndają, ale to drobiazg jest. |
Początek romansu...
1 Załącznik(ów)
Hej, hej!
Chciałam przedstawić nowego mieszkańca garażu zdominowanych :) Z Domiśkiem poznaliśmy się niedawno i powoli zaczynamy nasz romans ;) i mam nadzieję, że będzie to długi i szczęśliwy związek ;) |
tak wyborne Ciacho, chyba rzadko występuje w taki ubarwieniu :) GRATULACJE !!!! i powodzeniaaaaa na ścieżkach
|
Gratulacje Malena, niezły pieszczoch z Twojego Domiśka.... :drif:
|
również gratuluję, mam przy okazji pytanie.
Jak się sprawuje ta szybka ? z jakiego to modelu i jak jest zamocowana ? może wrzucisz zdjęcie ? |
Gratulacje Malena!!! :Thumbs_Up:
Dominiś elegancko się prezentuje w barwach kraju :D Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
bo miga się przeokrutnie od najprzyjemniejszej czynności jaką można robić ..... na równi z tą drugą ;) |
1 Załącznik(ów)
No i się pożegnaliśmy. Z łezką w oku: w końcu trochę lat razem i "tyle pierwszych razów". Miłość była obopólna. Tak wiem, że to tylko motocykl i nie ma co się rozklejać. Ale dla mnie to AŻ MOTOCYKL.
Ukochany wścieklaczek poszedł w dobre ręce. Nawet można powiedzieć, że "został w rodzinie". Niech służy dalej - bo to najfajniejszy motorek na świecie. Załącznik 38225 |
Olu, więc czym teraz jeździsz? Tylko nie wciskaj nam kitu ... o biegówkach zamiast moto:D:).
|
własnie. kupilem sobie dziś biegówki...
|
Podos..., Ty już wiesz co :D. Mimo wszystko ciesze się,że się odezwałeś, aż się uśmiechnęłam do ekranu :). Pozdrawiam.
|
Cytat:
Na "codzień" i na wyprawy została mi 690-tka. No i mam oczywiście pewien pomysł na coś mniejszego :D. Jeśli uda się wdrożyć w życie, dam znać. Ale nie chcę na razie zapeszać... Cytat:
|
Olu, wiem o 50-tce i bardzo Ci gratuluję! :Thumbs_Up:
Myślałam,że nabywasz jakieś nowe moto, lub że już grzeje miejsce w choszczowskim garażu:). |
2 Załącznik(ów)
Jak to się mówi: "umarł król, niech żyje król".
Pojawił się w stajni mój nowy podopieczny :D Duża zmiana... właściwie wszystkiego. Zobaczymy jak się sprawdzi. Póki co miałam okazję jedynie się do niego przymierzyć, i to w zeszłym sezonie. No i nie powiem - przypasował mi... Jak tylko pojawi się wiosna...przetestuję "gadzinkę". Załącznik 39321 Załącznik 39322 |
Ola Gratulacje Szalona Kobieto!!!
Widzę że w tym roku niebiesko robi się bardzo modny :) |
Olu,
już tęsknimy za Kaszubem, ale jest nadzieja, że będziesz nas często odwiedzać nad morzem, żeby dawka jodu, była regularnie dawkowana niebieskiemu :) |
Megi, Dona - oczywiście z wielką chęcią będę przyjeżdżać pooddychać jodem i przy okazji wietrzyc motorek :-) Ale wygląda na to, że będzie to w ogóle możliwe najwcześniej dopiero od końca maja... Do tego czasu grafik zapełniony "innymi inszościami". Ale wiadomo: co się odwlecze, to nie...
Donka - a Ty jescze w Namibii, już w UK, czy w PL? Bo się pogubiłam? |
Olu, gratuluję nabytku, oby Ci niebieska gadzina dobrze służyła:Thumbs_Up:
|
Olu jeszcze 2 dni Namibia, później RPA co dalej to zobaczymy, jak już będzie ciepło w PL to planuję zostać troszkę by się nacieszyć Suzi.
Tu nie mam motoru a tereny kuszące ehhhh było by gdzie śmigać... |
ale to były fajne czasy:drif:
https://picasaweb.google.com/A.D.Babeee2/BABYNaMajowce |
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=Z7ttYwDoWUU |
pojechałoby się na tę Błędowską jescze :drif::drif::drif:
|
1 Załącznik(ów)
Na chwilę złapała mnie nostalgia... :-) Te charakterystyczne "oczka"... Czyż nie podobny, a właściwie podobna.... Taka młodsza siostra. Nie wiem, czy któraś z Was ujeżdża albo próbowała swoich sił na tym motorku. Dla dziewczyn (nie tylko zresztą) fajny sprzęt: i gabarytowo i wagowo. Przy tym niezawodny - jak to Honda, i nie do zajechania. Na pewno alternatywa godna przemyślenia dla fanek Dominatorów i DRek. Na "szwędactwo" pozaasflatowe w miejscach, gdzie nikomu się nie spieszy super opcja, naprawdę godna polecenia.
Załącznik 44972 |
Urzekają mnie te oczy bardziej niż Trampkowy telewizorek :D
A jak ktoś szuka Baji to w Jeleniej Górze jest ładna na sprzedaż.http://tablica.pl/i/oferta/honda-xr-...5-ID4fEIw.html |
No i się zakochałam :drif:...........
|
Wytrzeszcz ma niezły, trzeba przyznać ;)
|
Ile toto ma w siodle?
Bo chyba przymierzałam sie na Izim do czegos takiego, ale ledwo sięgałam nogami ziemi ;) [ale może to kwestia zawieszneia była?]. |
860 mm, i lekkie :D 119 kg na sucho
|
Ale cena tej z Jeleniej to jakaś taka... :dizzy:
|
1 Załącznik(ów)
Która z naszych babć miała motocykl?
|
Cytat:
|
Moja babcia jezdzila, dziadek tez. Przejechal ok 300 tysi na Jawach. :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |