![]() |
Wypijcie moje zdrowie.
|
Ja tylko do 12 pracy , wsiadam w auto i gnam do Was , do miłego zobaczenia
|
CZEKAMY
POGODA PIĘKNA ciał |
O 14 startuję,do miłego.:)
|
Cytat:
|
Parle parle a tu sucho w gardle,zapuszczam motor i jadę
|
Jadę w nocy do Olsztyna po motór. Jak się uda to w sobotę późniejszym popołudniem do Was dojadę. Mam nadzieje, że jeszcze będzie z kim pogadać :D
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
109. Germański najedzca. Nie wierzę jeszcze ale jadę. Bede palić i gwałcić.
|
Cytat:
|
Jutro przypełzną mocne opady - jeszcze nie podają o której, ale na 100% będzie lało fest. Tak że teges... proszę się przygotować /szczególnie geriatrycy, bo jak im bielizna przemoknie to prostata się przeziębi/ !!
|
Cytat:
Być może, ale tymczasem... https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...03b8483ae4.jpg |
Cytat:
PS Koszulkę L-kę zwalniam. |
Sołtysowi i Stopie, ze im się nadal chce chcieć, pozostałym za radość spotkania, rozmowy, tańce, poznanie i dobry czas - pięknie dziękuję.
|
Bardzo dziękuję organizatorom i uczestnikom. Jak zwykle było przeuroczo. Jesteście super!
Pzdr Qter |
13 Załącznik(ów)
dzięki Wszystkim.
Stopa i Sołtys - jak zwykle super organizacja. w tym roku tylko kilka kadrów: |
I ja dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspaniałą zabawę i mile spędzony czas...
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Bardzo dziękuję organizatorom oraz uczestnikom za wspaniałą imprezę. Było super. Byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni.
Pozdrawiam 😁 Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Właśnie dotarłam do domu , było mega , dzięki za mile spędzony czas , podziękowania dla organizatorów , było super , wszystko jak zwykle dopilnowane , pogoda dopisała , ludziska też , fajnie było znowu Was spotkać , buziaczki
|
Dziękujemy organizatorom - jak zawsze było fantastycznie!
Odpoczniemy chwile i pojadę chyba do szpitala bo kinol ledwo w kasku mi się mieści :) |
...i znowu psychoterapia.
Fajnie bylo, dzięki za świetny weekend! |
Organizatorom dziękuję i gratuluję i oby tak dalej.
Podziękowania dla kuchmistrza i kuchmistrzyni za ogarnięcie stołówy. Wszystkim uczestnikom za miło spędzony czas w mega towarzystwie. Ja i moja "5 klepka" (dzięki Atomku) dojechaliśmy do domku :D |
A ja WAS NIENAWIDZĘ
bo jesteście tak kochani i wspaniali że będziemy musieli z Panem Sołtysem zrobić następny zlot. WIELKIE DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE. ZNOWU BYLIŚMY W KRAINIE CZARÓW. ciał |
Dzięki za mocne wrażenia.
Do następnego. |
Dziękuję! Organizatorom i uczestnikom za super zabawę! Okolica do jazdy super. Kobiety były piękne a wódka zimna hehe Czyli jak kto nie był niech żałuje! Trzymajcie się dobrzy ludzie.
|
dzięki było jak zwykle mega fantastycznie
teraz trzeba wracać do rzeczywistości ale tych kilka dni w kosmosie jest tego wartych |
1 Załącznik(ów)
Chyba nie trzeba nic więcej pisać.. grubo było:)
Raz jeszcze podziękowania dla organizatorów! Załącznik 90561 |
też się melduje ;)
dzięki dla organizatorów i uczestników |
1 Załącznik(ów)
I jeszcze taki myk - to nie fotomontaż.
Załącznik 90562 |
Tadeuszu
współczujemy Ci złamanego nosa. (oczywiście nie mogę się opanować) Ale mózgu na zdjęciu nie widać-- może to jest związane ze złamaniem. ciał |
Dzięki wielkie za wspaniałą organizację imprezy :)
|
Melduję powrót!
Super impreza! Sołtys, Stopa chapeau bas!! Niestety ze względu na moje niedysponowanie, spowodowane poniekąd duchem puszczy, przespałem piątkową imprezę, za to z nawiązką i innymi przyjemnościami nadrobiłem to w sobotę! Była BOMBA!! Już się nie mogę doczekać wiosennej edycji! Pozdrawiam! |
Dzięki za organizację było zacnie !
|
Wielkopolska melduje powrót!
Było ZACNIE!!! |
Proponuję , by zaplanować wiosenny Zlot Afrykański , do września następnego roku to kolejne 365 dni wyczekiwania , kto by to wytrzymał , więc kochani , koniecznie trzeba organizatorów namówić na ten " mój wspaniały pomysł" , buziaczki
|
Dojechałem bez problemów i na czas.
Dzięki stokrotne kolegom za bezinteresowną pomoc przy wymianie dętki. Na afrykanerów zawsze można liczyć. Dla organizatorów i uczestników podziękowania za świetną atmosferę. Rękawice też się znalazły . Do zobaczenia. |
a zdjęcia gdzie :)
|
Również wielkie dziękuję za dobrą "rodzinną" zabawę.
Pozdrawiam. P.s. Mam nadzieję, że kaszanka smakowała. |
A może u kogoś, całkiem przez przypadek znalazł się głośnik JBL Clio 2 niebieski... ?
Bartol położył na stół i zniknął Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Zostawiłem na stole w sobotnią noc małą czerwoną alu-flaszkę z logo IM2019, kto znalazł niech się nią dobrze zaopiekuje i zawsze w niej zacne trunki trzyma! :)
|
1 Załącznik(ów)
Znaczy się taką
|
Dziękuję za spotkanie. Szkoda ze musilem wracac w sobotę... dzieki również za pojezdke po okolicy.
|
Do zobaczenia za rok.
Brawo dla organizatorów. |
Dzięki i do zobaczenia za rok. Mam nadzieje, że już w pelnym wymiarze godzin
|
1 Załącznik(ów)
A może jeszcze jedno, tak się ładnie do mnie uśmiecha
|
To ja też wrzucę :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f02724df9e.jpg
|
Dopiero godzinę temu dotarłem do domu, fajnie było Was zobaczyć :Thumbs_Up:
Najważniejsze że kaszanki nie brakło w tym roku :haha2::haha2::haha2: Tadziu tylko pierwsze złamanie nosa boli, potem to trochę tak jak byś miał katar :oldman: Bliźniaku butelka i kubek jest u Stopy w busie, obiecuję że odeślę, ale wraz z zawartością :D:D:D Są tam jeszcze dwa polary jeden z logo TCP i jeden czarny. No i dziękuje za oponę zawsze o takiej marzyłem :haha2::haha2::haha2: Super że Wam się chce do nas przyjeżdżać, dziękuje za wszystkie miłe słowa i za pomoc w ogarnianiu tego wszystkiego. Ekipa kwatermistrzowska spisała się rewelacyjnie i należą im się ogromne podziękowania, bez nich było by bardzo ciężko :bow::bow::bow: To do następnego. |
Kasiu, Stopa,.Sołtysie...bardzo Wam dziękuję za ogrom pracy i serca jakie zawsze wkładacie w organizację naszych spotkań. Było epicko i cudownie, już za Wami tęsknię:Thumbs_Up:
|
Dziękuję za przemiłe spotkanie.
Dziękuję organizatorom za organizację (wszytko mi się podobało). Dziękuję uczestnikom, tym których poznałem ale też i tym których jeszcze będzie dane mi poznać, w przyszłości. Dziękuję przyjacielowi (nie boję się tego słowa użyć) Tomaszowi za wszelką udzieloną mi pomoc i za towarzystwo w podróży. 💪 Dziękuję ekipie trikatamaranu za świetnie spędzony dzień na wodzie (czy tu nie wkradł się słynny słownik t9 czyli miało pędzony dzień na wódzie 😉) Dziękuję i do zobaczenia na następnych zlotach i ogólnie gdziekolwiek, wspaniała z Was familia. Ps. Dotarłem do garażu o 21, wklejam dowód w postaci zdjęciowej 😀https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78faba05d4.jpg |
pozlotowo
8 Załącznik(ów)
Też się melduję! Wielkie dzięki dla organizatorów, było wszystko, co do szczęścia potrzebne :) Na parkiecie petarda, eksplozja radości, nie wiadomo kiedy zrobiła się 4. Potraficie zaskoczyć!
Yonec a Ciebie ominęla usterka, tuż po tym, jak pojechałeś. Budzik przeprowadził popisową akcję serwisową dr'ki :D |
Na parkiecie "działo się " :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7dba2875c0.jpg
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |