![]() |
1. Jarzyna 1szt. L czerwona
2. Bałtrok 1szt XL czarna 3. melon1968 1szt XL czarna,1szt L czarna,1 szt M czarna 4. ypsi XS czerwona 5. Dario - 1szt czerwona XL i 1 szt. czarna XL 6. Macao - 1 szt czerwona XXXL 7. tommi, 2x czerwona L, 3 x czarna L 8. Wojtek bez portek 2szt XL czarne 9. Next22, 2szt.czerwone xxl i 1szt. czarna. xxl 10. PietiaBBI : 1 szt. czarna XL 1 szt. czerwona XL 11. mdxmd L i DS czarne 12.Widmo80 XXl 1 szt czana 13.Qba 3 szt XXXL 2 czerwone, 1 czarna 14. wierny 4szt. czarnej eLki |
Kilka fot moich https://photos.app.goo.gl/tdCwGB82L5THbMNr8
1. Jarzyna 1szt. L czerwona 2. Bałtrok 1szt XL czarna 3. melon1968 1szt XL czarna,1szt L czarna,1 szt M czarna 4. ypsi XS czerwona 5. Dario - 1szt czerwona XL i 1 szt. czarna XL 6. Macao - 1 szt czerwona XXXL 7. tommi, 2x czerwona L, 3 x czarna L 8. Wojtek bez portek 2szt XL czarne 9. Next22, 2szt.czerwone xxl i 1szt. czarna. xxl 10. PietiaBBI : 1 szt. czarna XL 1 szt. czerwona XL 11. mdxmd L i DS czarne 12.Widmo80 XXl 1 szt czana 13.Qba 3 szt XXXL 2 czerwone, 1 czarna 14. wierny 4szt. czarnej eLki 15. KristoF 2szt czarne, XL i M. |
2. Bałtrok 1szt XL czarna 3. melon1968 1szt XL czarna,1szt L czarna,1 szt M czarna 4. ypsi XS czerwona 5. Dario - 1szt czerwona XL i 1 szt. czarna XL 6. Macao - 1 szt czerwona XXXL 7. tommi, 2x czerwona L, 3 x czarna L 8. Wojtek bez portek 2szt XL czarne 9. Next22, 2szt.czerwone xxl i 1szt. czarna. xxl 10. PietiaBBI : 1 szt. czarna XL 1 szt. czerwona XL 11. mdxmd L i DS czarne 12.Widmo80 XXl 1 szt czana 13.Qba 3 szt XXXL 2 czerwone, 1 czarna 14. wierny 4szt. czarnej eLki 15. KristoF 2szt czarne, XL i M. 16. Matey 1szt. czarna, L |
2. Bałtrok 1szt XL czarna 3. melon1968 1szt XL czarna,1szt L czarna,1 szt M czarna 4. ypsi XS czerwona 5. Dario - 1szt czerwona XL i 1 szt. czarna XL 6. Macao - 1 szt czerwona XXXL 7. tommi, 2x czerwona L, 3 x czarna L 8. Wojtek bez portek 2szt XL czarne 9. Next22, 2szt.czerwone xxl i 1szt. czarna. xxl 10. PietiaBBI : 1 szt. czarna XL 1 szt. czerwona XL 11. mdxmd L i DS czarne 12.Widmo80 XXl 1 szt czana 13.Qba 3 szt XXXL 2 czerwone, 1 czarna 14. wierny 4szt. czarnej eLki 15. KristoF 2szt czarne, XL i M. 16. Matey 1szt. czarna, L 17. ziutek2002 1szt. czarna, L |
2. Bałtrok 1szt XL czarna 3. melon1968 1szt XL czarna,1szt L czarna,1 szt M czarna 4. ypsi XS czerwona 5. Dario - 1szt czerwona XL i 1 szt. czarna XL 6. Macao - 1 szt czerwona XXXL 7. tommi, 2x czerwona L, 3 x czarna L 8. Wojtek bez portek 2szt XL czarne 9. Next22, 2szt.czerwone xxl i 1szt. czarna. xxl 10. PietiaBBI : 1 szt. czarna XL 1 szt. czerwona XL 11. mdxmd L i DS czarne 12.Widmo80 XXl 1 szt czana 13.Qba 3 szt XXXL 2 czerwone, 1 czarna 14. wierny 4szt. czarnej eLki 15. KristoF 2szt czarne, XL i M. 16. Matey 1szt. czarna, L 17. ziutek2002 1szt. czarna, L 18.Adrian1218.2sz.czarne roz.M 1 szt. czerwona roz. M dwie czarne roz Xl 1 szt. roz. XXL |
2. Bałtrok 1szt XL czarna 3. melon1968 1szt XL czarna,1szt L czarna,1 szt M czarna 4. ypsi XS czerwona 5. Dario - 1szt czerwona XL i 1 szt. czarna XL 6. Macao - 1 szt czerwona XXXL 7. tommi, 2x czerwona L, 3 x czarna L 8. Wojtek bez portek 2szt XL czarne 9. Next22, 2szt.czerwone xxl i 1szt. czarna. xxl 10. PietiaBBI : 1 szt. czarna XL 1 szt. czerwona XL 11. mdxmd L i DS czarne 12.Widmo80 XXl 1 szt czana 13.Qba 3 szt XXXL 2 czerwone, 1 czarna 14. wierny 4szt. czarnej eLki 15. KristoF 2szt czarne, XL i M. 16. Matey 1szt. czarna, L 17. ziutek2002 1szt. czarna, L 18.Adrian1218.2sz.czarne roz.M 1 szt. czerwona roz. M dwie czarne roz Xl 1 szt. roz. XXL 19. Gawron - 1 szt czerwona 3XL |
Zamykam listę. Jak odbiorę koszulki to będziemy ogarniać wysyłkę i przelewy.
|
Panie zima idzie a koszul nie widać.:D
|
No właśnie, motyla noga ! 😡
|
No motyla noga nooo !!! Zamarzły drukarki czy przędzarki w Indiach ??
|
To ja z innej beczki. W ostatnią noc zlotu Ktoś zajebiście grał na gitarze i chwalił się wokalem. Kto to i gdzie można znaleźć Jego utwory?
Rzecz miała miejsce przy punkcie kontroli wydychanych promili. |
To kolega co od dwóch zlotów robi oprawę muzyczną. Był tutaj nawet jego film konkursowy dot. miasta Łodzi. Uczy się chyba w szkole aktorskiej. Widziałem na YT jego piosenki ale nie mogę namierzyć teraz. Pewnie sołtys będzie widział.
|
Cytat:
|
Znalazłem temat z forum:
http://africatwin.pl/showthread.php?t=35676 |
Drodzy Oczekujący Koszulek Zlotowych 2020.
BARDZO, BARDZO, BARDZO WAS PRZEPRASZAM Ponieważ nie wziąłem się za dodruk zaraz jak Sołtys zebrał WASZE zamówienia , to wyszło tak że ZNISZCZONO RAMY SITODRUKOWE. Robienie nowego wyświetlenia byłoby zbyt kosztowne. DLATEGO BIJĘ SIĘ W PIERSI- - -PRZEPRASZAM. NIE BĘDZIE DODRUKU KOSZULEK. WYBACZCIE WASZ STOPA |
No i flaszkę wisisz
|
Cytat:
|
Ja przyniosę jeszcze dwie swoje :)
|
Cytat:
|
Dokładnie tak jak pisze Wojtek to JARO INO z bratem. Dali się namówić ��, a może i faktycznie Sołtysie tylko brat . Ja mogłem widzieć ich dwóch.
|
Cytat:
|
Kiedy nowy zlot? Bo już się nie mogę doczekać offa na miejsce ^^
|
Myślimy.! ?
ciał |
Myślcie :) najlepiej tak aby nie trzeba było czekać do września! :)
|
A tymczasem w Białej....
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-l...3-IDI6EwU.html Pzdr Qter Wyssane z palca... |
To są stare zdjęcia, ostatnio jak tam byłem (ponad rok temu) to nie poznałem miejsca, jakieś płotki, ogrodzenia...
Nowi właściciele pokoi i domków zupełnie pozmieniali ten teren. Ale zawsze można podjechać i poleżeć na plaży koło ośrodka :Thumbs_Up: |
I zdjęcie naszej plazy w ogłoszeniu :)
|
Jak tam będą zloty to długo nie pomieszkają :)
|
Tam już nie da się zrobić zlotu, wszystko już w prywatnych rękach nowych właścicieli :mur:
Niestety takie ośrodki to już relikt przeszłości... a szkoda :( |
2 Załącznik(ów)
Mam pomysł, wpadnijmy tam i spalmy wiochę, przebrani w obcisłe lateksy i łańcuchy... potem najwyżej odbudujemy czego nie damy rady :D:D
|
Trzeba by zaatakować z trzech stron na raz. Z wody, ziemi i powietrza;)
|
Takie pytanie - czy naklejki zlotowe są jeszcze do zdobycia?
Korzystając z okazji podziękuję koledze, który roztrzaskał w nocy moją 3kę o świerka - bez obaw, obaj byliśmy pijani, więc winę biorę na siebie - dzięki tej przygodzie moja 3ka dostała nową czachę, a ja zdobyłem trochę nowych umiejętności :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9817d8c1c3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7e7898e08d.jpg |
Cytat:
Tommi - rewelacyjne stwierdzenie.... :))):D:D |
Cytat:
|
Cytat:
ale to chyba nie ja???? nie powiem, że byłem trzeźwy... ale takie wydarzenie bym zapamiętał :D:D:D |
Cytat:
|
Wyślij mi adres na priv coś jeszcze mam to podeślę :p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Ja tam w sumie to chciałbym wiedzieć co się wydarzyło :D
|
Sołtys - to Ty pijaków zaprosiłeś na zlot?
|
Po lasach musieli się chować bo ja tam nic nie widziałem :haha2::haha2::haha2:
|
No słyszałem jak ktoś pałował w nocy i myślałem, że się "tylko" zakopuje, ale dźwięk się przemieszczał :)
Rano przy rozmowie (sorki, nie pamiętam z kim :) ) znaleźliśmy kawałek czachy koło drzewa :) Dobrze, że wpier***ił w drzewo, a nie komuś w namiot. |
Jak czytam o takich akcjach na roznych zlotach to sobie myślę, że dobrze, ze jestem na FAT, bo tu nie ma idiotow. Proszę, nie psujcie tego.
|
Cytat:
Mirko, nie demonizuj, proszę - nie byłeś przy tej przygodzie, nie widziałeś, nie komentujesz..? Ypsi i dla innych zainteresowanych i zastanawiających się czy bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu na zlocie - nikt nie zapierdalał tą 3ką po polu namiotowym. Rundka na końcu pola. Wyszło jak wyszło. Skucha, w mojej ocenie, jest taka, że nie poznałem ksywki "kierowcy" i do dzisiaj nie odezwał się do mnie w tej sprawie - tylko dlatego napisałem ten post - niech będzie mu głupio. Świętych gorąco pozdrawiam :) |
Tommi, jazda po pijaku...naprawdę myslisz, ze trzeba przy tym być, żeby komentować???
Sorry, ale będę reagował na takie wyczyny, bo ktoś musi. Dobra zabawa po pijaku jest bardzo ok, sam jestem do niej pierwszy ale NIGDY nie zaakceptuje jazdy po pijaku, nawet tej w wykonaniu kolegów. |
Mirko, nie tłumacząc się dalej, napiszę po prostu tak: masz rację.
|
Myślę że zdeponowanie kluczyków właścicielom na czas balangi byłoby słusznym i prostym rozwiązaniem...
|
nabrU , myślę że brak podstawy prawnej :umowa:
|
Rakiet, to powinien być dobrowolny depozyt 😉
|
a tam... bo pijecie jak dzieci.
trza pić tak, żeby na motoncyk nie dało się wsionś :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |