![]() |
Plaku widzę nie trzyma już pionu :)
|
Zlot posiadaczy Hondy XRV (RD03-07A) l10-12 Maj 2024
Wiata już czeka
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f436ec8975.jpg Miejsca dość. I właśnie przestało kropić. Zaczyna się robić słonecznie https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c794bfd950.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a5f459de33.jpg |
Mam do Was 1400 km.
Na jutrzejszą kiełbaskę postaram się być... Mam Rd03, biały kask i pożyczone czerwone gogle... |
1 Załącznik(ów)
Powoli rośniemy w sile
|
Cytat:
13-sta Afra od prawej moja była :) |
Cytat:
|
Do informacji. Jak będziecie wracać do namiotu po dzisiejszej imprezie, to czerwone nocne niebo nie będzie od tego bimbru, tylko od zorzy polarnej, która to dziś i jutro szaleje na naszym niebie.
https://www.pap.pl/aktualnosci/uwaga...acje-rzadkiego W NRD chmury, ale mam ustawiony budzik na 2 w nocy. |
2 Załącznik(ów)
Takie tam nocą …
|
Elegancko, i tak wygląda droga do szczęścia, same muzeum 😂
To podziw bez podtekstów 😃 |
Dobra, to już mamy pierwszego kandydata na okładkowe zdjęcie do następnego kalendarza :-)
|
3 Załącznik(ów)
Dzięki za spotkanie i rozmowy przy ognisku.
Robi wrażenie: |
Niestety, poległem czasowo przy przygotowaniach i nie dojedziemy. Urewsko żałuję... :(
Przy okazji - rezerwowałem pobliski nocleg dla dwóch osób. Jeśli ktoś chciałby skorzystać - odstąpię swoją rezerwację. Ech, szkoda gadać. Nagrzałem się i taka lipa... :( |
Miłej zabawy. Niestety nie mogłem być. Może na następnym
|
10 Załącznik(ów)
Dzięki Wojtek BBi. Mega klimacik 😊
|
1 Załącznik(ów)
Warto było wpaść nawet na chwilę! Następnym razem będę z namiotem :D Pozdro!
|
My także dziękujemy za miłe przyjęcie.
Zobaczyć się z Wami choć przez chwilę to czysta przyjemność. Widzieć tyle AFRYK w jednym miejscu--NIESPOTYKANE WRAŻENIE. DO ZOBACZENIA. ciał |
Na chwilkę ale byłem......trzeźwy!
|
1 Załącznik(ów)
Miło było zobaczyć Was znowu ,Wojtek szacun za imprezę i ogólnie, fajnie śmierdziało :)
|
powroty
Dojechałem dobrze. Mega dzięki wszystkim, głównie organizatorom, a Wojtkowi za dolewki nie tylko Motula. Pozdro. Walenty.
|
Miałem nie dojechać, ale się udało!
Ponowna integracja w takim gronie to zaszczyt. Podziękowania dla organizatorów za imprezę!!! Podziękowania dla uczestników za przednie towarzystwo! |
A co z TYLNYM towarzystwem ?
|
|
|
:Thumbs_Up: ...wody. :D
|
3 Załącznik(ów)
Świetna Impreza. Słowa uznania dla Wszystkich szczególnie Organizatora Głównego i Pozostałych. Atomek jesteś Sigmą. Świrek mnie wyciągnął na Park maszyn w trakcie prezentacji. Okolica Sztos.
|
Skuchajcie, jak wyprzedzacie peleton rowerzystów to zachowajcie sensowny odstęp ;). Dzieju. Przez Brok wracałeś?
Ps. Piękny widok jak elegancko 4 afry wyprzedzają rowerzystów. Wszystko było cacy i z zazdrości pozwoliłem sobie zażartować. |
Było aligancko i qlturalnie. Podziękowania dla organizatorów za całokształt i że im się chciało! https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...59f08a29b5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fe9492be7f.jpg |
Wojtek BBI wielki kontur - mistrz ,,Zakonu Braci XRV ,,
|
Dzięki Wojtek za zorganizowanie super zlotu, było zacnie .
|
|
2 Załącznik(ów)
i takie o
|
3 Załącznik(ów)
Ja już w domku. Dzięki wszystkim i każdemu z osobna, było super
|
Serdeczne dzięki za super imprezę i miłe towarzystwo. Oby więcej takich spotkań. Wojtek organizacja tip top. Do zobaczenia.
|
Dojechaliśmy do domku z Barthezem. Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie. Pozdro
|
Mareksz007 fajne foty. :Thumbs_Up::)
|
1 Załącznik(ów)
a ja walczę z odzyskiwaniem karty pamięci... w mordę jeża
kilka fot odzyskałem z blisko 200 Załącznik 134826 |
12 Załącznik(ów)
Było naprawdę pryma sort, to jest super sprawa poznać na żywo ludzi których się czytuje i kojarzy tylko jako nicki z FAT a takie zloty są do tego świetną okazją.
Były atrakcje, sympozja i zajęcia w podgrupach, podobno był nawet Zorro ale przespałem. Dzięki Wojtek, że wpadłeś na taki pomysł i doprowadziłeś temat do końca. I dzięki za te szkolenia w gratisie. tak zaczęliśmy wyjazd od lewej Kici, ArtiZet, Walenty, MHV, Majki i ja. Załącznik 134814 Za kawałek dołączył Dzieju Załącznik 134815 potem padao i co gorsza sklep był zamknięty: Załącznik 134816 Potem już sielanka i cudowności: Załącznik 134817 Załącznik 134818 Załącznik 134819 Załącznik 134820 Załącznik 134821 Załącznik 134822 Załącznik 134823 powroty trochę naokoło w mniejszym składzie Kici, Leżan, Majki i znowu ja. Załącznik 134824 Ale nagle stało się TO: Załącznik 134825 I tym sposobem wróciłem do domu Afrą z przebiegiem wg. drogomierza 69km, jak nie patrzeć to same plusy. |
Dzięki za spotkanie, pogaduchy i klimat aligancki. :blues:
Marrek, dzięki, że wyżarłeś mi cukierasy :D Zdrów |
3 Załącznik(ów)
Gratulacje za organizację i dziękuję, że jesteście. To był klimat jak za starych czasów. Naprawdę w pytę jak mawia klasyk. A motocykle, no ślina ciekła, można było stać godzinami i oglądać.
Wszystkie były piękne ale mi najbardziej przypadły te trzy do gustu. |
14 Załącznik(ów)
|
Dla właściciela 4 chcieliśmy dać nagrodę za piękny wygląd ale dostał minusa za polerowaną płytę:D
|
Ramirez te za bardzo dokładne każdą rysę widać, a ta stercząca linka zapaśna w pytę. :D
|
Wojtku
pamiętaj o zdjęciu synów. I DZIĘKUJEMY |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Dzięki i do zobaczenia
|
2 Załącznik(ów)
Gdy opadnie kurz
Mamy to! Spotkanie przechodzi już do historii :at::at::at: Frekwencja przerosła wstępne założenia! Osiągnęliśmy ok 40 Afryki na placu w sobotę rano. Myślę że wszystkich było te 50 jednak część uczestników była tylko na jeden dzień czy to piątek-sobota czy to sobota-niedziela. Jedni odjeżdżali a na ich miejsce przyjeżdżali inni. Klimat. Spotkanie przebiegało w niezwykle spokojniej atmosferze. Nie było żadnych incydentów. Nikt nie kopał dziur nie pałował do odciny w nocy nie zachowywał się niestosownie względem innych uczestników. Pomimo tego że duża część osiągnęła stan ALDENTE :D podczas piątkowej integracji. Najwyraźniej spotkali się ludzie ulepieni z tej samej gliny:oldman: Większość zajęła się rozmowa na różne tematy przy ognisku do późnych godzin nocnych tudzież wczesnych porannych. Ja tylko rzuciłem pomysł a wy sprawiliście że stał się on faktem dokonanym. Dodam że w piątek większość podczas dojazdu została przemoczona przez deszcz i następnie zmrożona bardzo niska temperatura w nocy:bow: Mimo to nikt nie odpuścił :bow: a pesele już nie małe:D Dziękuję wszystkim za przybycie:bow: Dziękuję wszystkim który z własnej nieprzymuszonej woli pomogli w organizacji spotkania. Szczególnie kłaniam się w stronę Agi która ogarniała porządek pod względem finansowym :bow: ATomkowi za podjęcie rękawicy i prezentacje swojej relacji w sobotni wieczór :bow: Stopie za organizację koszulek:bow: Koledze który wysłał sosy:bow: Oraz Markowi, Frogowi i Zybiemu za pomoc na trasie:bow: Oczywiście ukłony lecą też w stronę pań z restauracji Biebrzanka u których gościliśmy i mogliśmy się delektować smacznymi posiłkami :bow: Jak widać zrobiliśmy to wspólnymi siłami :blues: |
Żadne słowa nie będą wystarczające by mogły oddać to co się wydarzyło.
Wojtku dla ciebie pierwsze podziękowania za pomysł i organizację. A dla wszystkich że przyjechaliście. Od wielu lat nie jeździłem na zloty Afrykańskie mimo że od początku istnienia bywałem na wszystkich. Coś zaczęło zanikać, coś zmieniać , coś .......ale ten zlot XRV cofnął czas o te 15-20 lat , ten wszystko zmienił i pokazał że może być jak dawniej ...... Wojtek trafnie to określił że wpadli ludzie z tej samej gliny , wiadomo o co chodzi. Jeśli jest szansa na powtórki w takim wykonaniu już się zapisuję. W liczbach to wiekowo wszystkie sprzęty miały ok 1500 lat i razem jakieś 7 mln km, wieku uczestników nie liczę bo jest tylko właściwy :) on się zatrzymał w momencie zakupu Afryki. Dla tych co jechali za mną podaję dwie liczby zużycia płynów które mi wyszły 4.2/100 i 1/100 :) |
A tu moje zdjęcia, jest zdjęcie każdej uczestniczki z rana w sobotę.
https://photos.app.goo.gl/VxKUizpEEmpwdHP49 |
Kurtka Hondy robi robotę. Super foty. Zabawna sytuacja. Kilku Oldboyow gapi się w prospekty RD04...i mam wrażenie że mogliby tak zatrzymać czasoprzestrzeń w tym błogostanie. Jeżeli została koszulka Xl czy L to poproszę. Otwieracz również pomysłowy. Przyjadę zdecydowanie za rok. Od pewnego czasu wirując w kotle codziennego biegu doceniam każda chwilę i dostaje kilka cukierków od losu. Bardzo się cieszę że mogłem być z Wami. W parku maszyn być może obraziliśmy kilka Afryk z Gończym i Świrkiem ... nie mialem zlych zamiarów. Impreza nadzwyczaj kulturalna i relaksująca. Biebrza uspokaja. Miejsce bardzo dobre. Organizacja bez zastrzeżeń. Jeżdżę kolejną Rd03 z małymi przerwami od 2007 roku i dalej czuje ogromną frajdę z każdego kilometra. Obiecałem komuś przedni błotniki. Poprosze o PW. Nie patrzmy na pesel. Uważam że Afryki dojrzewają dostojnie tak samo jak ich właściciele. Świrek zjadłem kilka cukierków ale nie wszystkie. P.S. Jacka Irysy z makiem były trochę lepsze...Dzieki za trasę dojazdową i powrotną.
|
Organizacja pierwsza klasa, dzięki wszystkim za uczestnictwo. Fajnie było rozbić namiot choć na jedną noc.
No i..do zobaczenia we wrześniu w BB:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |