![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W razie zdarzeń losowych i braku możliwości czyjegoś uczestnictwa proszę o kontakt w sprawie zapisu na jego miejsce - jakikolwiek wariant t.603096950 Feel
|
Cytat:
:) to co tequile czy whisky pijemy :) :zdrufko: bez procentów się nie obędzie ...integracja rzecz święta !!! :kumbaya: Chyba że zgłaszasz się na ochotnika na zaopatrzeniowca :) ...jeśli tak to pamiętaj by kufry zabrać hihi |
Cytat:
Nie no - miało być bez picia ... wielkiego picia .... zresztą ja to z tych niepijących jestem zresztą .... ale tak dla zdrowotności .... no może troszeczkę .... |
Cytat:
Przykro nam ale mamy z właścicielem ośrodka jasno określone zasady, nie chcemy żadnych przepychanek z ochroną. Informacja z pierwszego posta: Wiadomość 17.08.2010 Odpowiadam na pytania: - nie ma innych wariantów oprócz wymienionych - nie ma opcji bez wyżywienia - nie ma opcji skróconej - nie ma opcji "na waleta" ... więc nie pytajcie nas o to, czy można przyjechać i tego samego dnia odjechać, lub czy można kimnąć na karimacie bez wyżywienia i płacenia - nie można. Ustaliliśmy z właścicielem, że każdy uprawniony do pobytu na terenie ośrodka będzie posiadał identyfikator. OCHRONA OŚRODKA BĘDZIE WYPRASZAŁA OSOBY BEZ IDENTYFIKATORA |
Brawo dla organizatorów
Bo porządek k...wa musi być.
Hough ! :Thumbs_Up: |
przy takiej ilości ludzi i przy ponoszeniu odpowiedzialności za to co się tam będzie działo WCALE nie dziwi mnie takie a nie inne - konkretne - podejście do rzeczy organizatorów.
mimo tego, że macie tyle na łbie Panowie mam nadzieję, że znajdziecie czas i sposobność na to, żeby się wyluzować i spokojnie bawić. matjas |
Cytat:
|
Niniejszym informuje wszystkich chetnych na zlot, iz nie bede mogl przybyc wiec moja (oplacona) rezerwacja jest do wziecia - kto pierwszy ten lepszy, zapraszam na priv.
A nie bede mogl przybyc, bo w srode musze jechac na pogrzeb kolegi do 3Miasta - miesiac temu mial ciezki wypadek na moto, wydawalo sie ze mimo slabych rokowan (15%) sie wygrzebal (samodzielnie jadl, gadal etc.), ale w czwartek w trakcie ktorejs z zaplanowanych operacji serce stanelo. Reanimacja nic nie dala :( Przez ten nieplanowany wyjazd zabraknie mi czasu na uczelni, a musze tu cos zrobic :mur: Myslalem, ze moze choc na chwile podjade w sobote, ale nie chce robic klopotu organizatorom.. wiec do zobaczenia następną razą. |
Jeśli to opcja A to biorę.
|
Cytat:
Jest teraz poważny, spokojny, zrównoważony, odpowiedzialny, miły, nie przeklina, lubi dzieci, zwierzęta, kwiaty, interesuje się malarstwem, teatrem i poezją. Ta zmiana, to zasługa jego kolegów z grupy Uć, bo częste obcowanie z nami uduchawia wszystkich. Myślę, że nie bez znaczenia są nasze wspólne rejsy po Mazurach, gdzie powolutku i spokojnie sobie pływamy, nie pijemy alkoholu, jeden z nas daje koncerty na okarynie jednocześnie okładając się porem inny z kolei często recytuje Leśmiana. Tylko Lewar nie widzi tej zmiany i nadal twierdzi, że jego stare źrenice nie są w stanie za nim nadążyć. |
Cytat:
Niech Sam Wiesz Kto obieca ze bedzie mial tlumik zalozony i nie bedzie ludzi budzil halasami to ja obiecam, ze w ogole nie bede tanczyl, nie tylko z Sami Wiecie Kim i bedzie porzadek na imprezie ;) |
Cytat:
Co się zaś tyczy decybeli, to Sam Wiesz Kto obiecał mi, że stawia maszynę na centralnych, oddaje mi kluczyk do niedzieli, nie tyka alkoholu i wciela się w rolę organizatora. |
Mireczku, w ten oto sposób doprowadzisz wielu "starszaków" do rezygnacji z przyjazdu.
Dobrze wiesz, że Twoje opowiadanie jakoś nie pasuje do opisywanej osoby :) |
tu muszę potwierdzić w całej rozciągłości nowości Mirosława...rzeczywiście wywołany osobnik tak sporządniał, że nawet nie puszcza bąków w nieprawidłowych porach (tylko w żółtych Rukka):D:D:D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
2. Czy osobnik już nie pokazuje Sami Wiecie Czego? |
Sami wiecie kto? Sami Wiecie Czego?
To brzmi jak to był: TEN KTÓREGO IMIENIA NIE wolno wymawić!:eek: |
pokazuje, ale tylko bardzo bliskim znajomym...Tym Wiecie Którym ...:):)
|
To prawda zmienił upodobania , ostatnio większą przyjemność sprawia mu zabawa z prundem :haha2:. Wczoraj z lasu zajechałem na pierogi i browca do kierowniczki schroniska w Radocynie . Prosiła żeby pozdrowić kolegę z energetyki , ze zdolnościami malarskimi . mówiła że jest nowa kłódka i tablica wyniesiona na strych , co niniejszym czynię :).
|
Proszę Szanownych Organizatorów o dokonanie zamiany, w moje miejsce (wariant B) kolega Feel. Nie będę tego komentował:Sarcastic:
|
Mirek czy to oznacza ze spokojnie moge przyjechac z naklejkami na motocyklu i mi nie zginie ani jedna bo jakoś w to nie wieżę, sprawosci manualne chyba pozostały koledze.
Co wy palicie w tej Łodzi że kolega tak się zmienił kwiaty, góry, natura go interesuje. Ja go znam jak niszczenie wszystkiego dookoła go pasjonowała: domki letniskowe, gasnice, parki, pola rolne wszystko co stanie na drodze. Mimo to bardzo kolege lubię i mam nadzieje że szklaneczkę mleka z kolegą się na imprezie napiję. |
Cytat:
tak tylko mi się skojarzyło a propos plakietki :haha2: |
Cytat:
|
Jedna osoba odpadła z mojego teamu takze jedno miejsce w wariancie B moge odstapic! Jest kto chetny?
|
Ja :).
|
Czyli w pokoju będzie Wieczny i Pusia :D
|
A Myku?
|
Z pogodą nie chcę zapeszać, ale na razie nie jest źle.
http://pogoda.onet.pl/1,1190,38,,,pi...ki,miasto.html |
Gdyby ktoś chciał jakiegoś warjanta odstąpić to bardzo chętnie bym przechwycił.... Bo gdzieś mi się namiot zawieruszył podczas przeprowadzki....:mur: No chyba że z namiotem też już ni da rady :mur:
|
a tu potwierdzenie prognozy http://www.meteogroup.pl/pl/home/pog...9/sulejow.html
|
Potwierdzam
http://www.yr.no/place/Poland/%C5%81...w/weekend.html Najważniejsza jest pogoda ducha :) |
Bez deszczu było by super:at: ale pogoda ja zwykle wyklaruje się dopiero w piątek rano:D.
|
No z tą pogodą to jak z kobietą. Było już, że będzie super, potem, że będzie lało a teraz, że mało- wiele:) Ja byłem już na etapie załatwiania innej Hondy na dojazd- zamiast XRV nagabywałem żonę czy pożyczy mi CRV z przyczepką a na niej XRV :)))
|
Cytat:
Musze cie Gregu zmarwtic tym trzecim bede JA:-)))))) Wieczny powiedział ze sie sprawdzi :-)))))))))))))) pod kazdym wzgledem takze przygarnelismy go z Mykiem. Myku moze byc wygłodniały po tej Islandii na rowerze takze Wieczny spisz na własna odpowiedzialnosc.:bow: |
Od jutra się nie myję.
|
Cytat:
|
Rrrrrrr... :D
|
Cytat:
Po takim spotkaniu żadna kanapa nie będzie zbyt twarda - może i nawet będzie przyjemna :p |
Cytat:
|
Z takiej trzydniowej penetracji interioru to Wam jeszcze chłopaki relacyjkę trzaśniemy :hehehe:
|
Jeśli ktoś chciałby zrezygnować z opcji B na rzecz opcji C to się polecam.
|
Czosnek przestraszyłeś się pogody??
No kto jak kto ale ty twardo dupy penetrator dalekiego wschodu. Azjatycki mistrz się poddał :( |
Jak ktoś się pisze dojazd trasą off z Wawy do Białej to zapraszam. Wyjazd około 13 w piątek. Trasa mniej więcej taka - http://ridewithgps.com/users/8308/activities.
dziku |
Cytat:
|
Oddam opłacone B. Niestety nie mogę przyjechać. Jak ktoś, ma ochotę i może jechać, zapraszam na priv.
pozdr, laska |
Laska, nie wqrwiaj mnie, co już kombinujesz?
|
Cytat:
Ja biorę ... odezwę się |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |