Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167)

jorge 24.09.2010 17:11

Cytat:

Napisał felkowski (Post 134213)
Spotkanie w Białej albo zdrowie wybór należy do Ciebie....

A tak na marginesie może by tak Wasyla normalnie w jasyr uwieść albo choć uprowadzić???

To może jako catering przyjedzie - w końcu ktoś smalczyk i ogórki musi dostarczyć :D

Rodezjan 24.09.2010 17:39

Cytat:

Napisał felkowski (Post 134213)
Spotkanie w Białej albo zdrowie wybór należy do Ciebie....

A tak na marginesie może by tak Wasyla normalnie w jasyr uwieść albo choć uprowadzić???

Zgłaszam się jako chętny do porwania poniekąd mam odpowiednie kwalifikacje:haha2:

paku 24.09.2010 17:53

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 134207)
Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać motura od piątkowego wieczora do godz. 11.00 w niedzielę :).

Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać wódy od czwartkowego wieczora do godz. 08.00 w poniedziałek.

Feel 24.09.2010 19:36

W razie zdarzeń losowych i braku możliwości czyjegoś uczestnictwa proszę o kontakt w sprawie zapisu na jego miejsce - jakikolwiek wariant t.603096950 Feel

Dona 24.09.2010 20:16

Cytat:

Napisał paku (Post 134232)
Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać wódy od czwartkowego wieczora do godz. 08.00 w poniedziałek.

:) to co tequile czy whisky pijemy :) :zdrufko: bez procentów się nie obędzie ...integracja rzecz święta !!!
:kumbaya:
Chyba że zgłaszasz się na ochotnika na zaopatrzeniowca :) ...jeśli tak to pamiętaj by kufry zabrać hihi

paku 24.09.2010 20:26

Cytat:

Napisał Dona (Post 134255)
:) to co tequile czy whisky pijemy :) :zdrufko: bez procentów się nie obędzie ...integracja rzecz święta !!!
:kumbaya:
Chyba że zgłaszasz się na ochotnika na zaopatrzeniowca :) ...jeśli tak to pamiętaj by kufry zabrać hihi

No chyba że w takim towarzystwie to może jakiś kielonek się obali :)

Nie no - miało być bez picia ... wielkiego picia .... zresztą ja to z tych niepijących jestem zresztą .... ale tak dla zdrowotności .... no może troszeczkę ....

mirek 26.09.2010 23:53

Cytat:

Napisał Penejos (Post 134202)
Sluchajcie, od lat marzę o motorze, a od roku mniej wiecej o AT. Realizacja projektu pod nazwą BIKE przewidziana na wiosne przyszlego roku. Czy istnieje mozliwosc dolaczenia na pare godzin do tej imprezy, zeby pogadac o AT?

Przykro nam ale mamy z właścicielem ośrodka jasno określone zasady, nie chcemy żadnych przepychanek z ochroną.

Informacja z pierwszego posta:
Wiadomość 17.08.2010
Odpowiadam na pytania:
- nie ma innych wariantów oprócz wymienionych
- nie ma opcji bez wyżywienia
- nie ma opcji skróconej
- nie ma opcji "na waleta"

... więc nie pytajcie nas o to, czy można przyjechać i tego samego dnia odjechać, lub czy można kimnąć na karimacie bez wyżywienia i płacenia - nie można.
Ustaliliśmy z właścicielem, że każdy uprawniony do pobytu na terenie ośrodka będzie posiadał identyfikator.

OCHRONA OŚRODKA BĘDZIE WYPRASZAŁA OSOBY BEZ IDENTYFIKATORA

A.Twin 27.09.2010 00:01

Brawo dla organizatorów

Bo porządek k...wa musi być.
Hough !
:Thumbs_Up:

matjas 27.09.2010 09:19

przy takiej ilości ludzi i przy ponoszeniu odpowiedzialności za to co się tam będzie działo WCALE nie dziwi mnie takie a nie inne - konkretne - podejście do rzeczy organizatorów.
mimo tego, że macie tyle na łbie Panowie mam nadzieję, że znajdziecie czas i sposobność na to, żeby się wyluzować i spokojnie bawić.

matjas

sambor1965 27.09.2010 09:48

Cytat:

Napisał matjas (Post 134558)
mimo tego, że macie tyle na łbie Panowie mam nadzieję, że znajdziecie czas i sposobność na to, żeby się wyluzować i spokojnie bawić.

Gaśnica dla każdego!

JareG 27.09.2010 10:12

Niniejszym informuje wszystkich chetnych na zlot, iz nie bede mogl przybyc wiec moja (oplacona) rezerwacja jest do wziecia - kto pierwszy ten lepszy, zapraszam na priv.

A nie bede mogl przybyc, bo w srode musze jechac na pogrzeb kolegi do 3Miasta - miesiac temu mial ciezki wypadek na moto, wydawalo sie ze mimo slabych rokowan (15%) sie wygrzebal (samodzielnie jadl, gadal etc.), ale w czwartek w trakcie ktorejs z zaplanowanych operacji serce stanelo. Reanimacja nic nie dala :(
Przez ten nieplanowany wyjazd zabraknie mi czasu na uczelni, a musze tu cos zrobic :mur:
Myslalem, ze moze choc na chwile podjade w sobote, ale nie chce robic klopotu organizatorom.. wiec do zobaczenia następną razą.

paku 27.09.2010 10:16

Jeśli to opcja A to biorę.

mirek 27.09.2010 10:50

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 134564)
Gaśnica dla każdego!

Ten o kim myślisz się zmienił.
Jest teraz poważny, spokojny, zrównoważony, odpowiedzialny, miły, nie przeklina, lubi dzieci, zwierzęta, kwiaty, interesuje się malarstwem, teatrem i poezją.
Ta zmiana, to zasługa jego kolegów z grupy Uć, bo częste obcowanie z nami uduchawia wszystkich.
Myślę, że nie bez znaczenia są nasze wspólne rejsy po Mazurach, gdzie powolutku i spokojnie sobie pływamy, nie pijemy alkoholu, jeden z nas daje koncerty na okarynie jednocześnie okładając się porem inny z kolei często recytuje Leśmiana.

Tylko Lewar nie widzi tej zmiany i nadal twierdzi, że jego stare źrenice nie są w stanie za nim nadążyć.

sambor1965 27.09.2010 11:05

Cytat:

Napisał mirek (Post 134577)
Ten o kim myślisz się zmienił.
Jest teraz poważny, spokojny, zrównoważony, odpowiedzialny, miły, nie przeklina, lubi dzieci, zwierzęta, kwiaty, interesuje się malarstwem, teatrem i poezją.
Ta zmiana, to zasługa jego kolegów z grupy Uć, bo częste obcowanie z nami uduchawia wszystkich.
Myślę, że nie bez znaczenia są nasze wspólne rejsach po Mazurach, gdzie powolutku i spokojnie sobie pływamy, nie pijemy alkoholu, jeden z nas daje koncerty na okarynie jednocześnie okładając się porem inny z kolei często recytuje Leśmiana.

Tylko Lewar nie widzi tej zmiany i nadal twierdzi, że jego stare źrenice nie są w stanie za nim nadążyć.

A Blaza to jeszcze zyje? I czy potwierdza te zmiany? :D
Niech Sam Wiesz Kto obieca ze bedzie mial tlumik zalozony i nie bedzie ludzi budzil halasami to ja obiecam, ze w ogole nie bede tanczyl, nie tylko z Sami Wiecie Kim i bedzie porzadek na imprezie ;)

mirek 27.09.2010 11:19

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 134581)
A Blaza to jeszcze zyje? I czy potwierdza te zmiany? :D
Niech Sam Wiesz Kto obieca ze bedzie mial tlumik zalozony i nie bedzie ludzi budzil halasami to ja obiecam, ze w ogole nie bede tanczyl, nie tylko z Sami Wiecie Kim i bedzie porzadek na imprezie ;)

Jeżeli masz na myśli "aerograf motocyklowy", to Sam Wiesz Kto zarzucił to zajęcie całkowicie - po prostu zrozumiał że nie ma zdolności plastycznych.

Co się zaś tyczy decybeli, to Sam Wiesz Kto obiecał mi, że stawia maszynę na centralnych, oddaje mi kluczyk do niedzieli, nie tyka alkoholu i wciela się w rolę organizatora.

giziu 27.09.2010 11:20

Mireczku, w ten oto sposób doprowadzisz wielu "starszaków" do rezygnacji z przyjazdu.
Dobrze wiesz, że Twoje opowiadanie jakoś nie pasuje do opisywanej osoby :)

Jarek 27.09.2010 11:36

tu muszę potwierdzić w całej rozciągłości nowości Mirosława...rzeczywiście wywołany osobnik tak sporządniał, że nawet nie puszcza bąków w nieprawidłowych porach (tylko w żółtych Rukka):D:D:D:D

mirek 27.09.2010 11:37

Cytat:

Napisał giziu (Post 134585)
Mireczku, w ten oto sposób doprowadzisz wielu "starszaków" do rezygnacji z przyjazdu.
Dobrze wiesz, że Twoje opowiadanie jakoś nie pasuje do opisywanej osoby :)

Giziu, o dziwo jesteśmy w tej komfortowej sytuacji, że mamy spora listę rezerwową i rezygnacje nam nie straszne.:)

sambor1965 27.09.2010 12:21

Cytat:

Napisał jarek (Post 134590)
tu muszę potwierdzić w całej rozciągłości nowości Mirosława...rzeczywiście wywołany osobnik tak sporządniał, że nawet nie puszcza bąków w nieprawidłowych porach (tylko w żółtych Rukka):D:D:D:D

1. Od czego sie zrobily żółte?
2. Czy osobnik już nie pokazuje Sami Wiecie Czego?

Patiomkin 27.09.2010 13:12

Sami wiecie kto? Sami Wiecie Czego?

To brzmi jak to był: TEN KTÓREGO IMIENIA NIE wolno wymawić!:eek:

Jarek 27.09.2010 13:18

pokazuje, ale tylko bardzo bliskim znajomym...Tym Wiecie Którym ...:):)

Adagiio 27.09.2010 13:20

To prawda zmienił upodobania , ostatnio większą przyjemność sprawia mu zabawa z prundem :haha2:. Wczoraj z lasu zajechałem na pierogi i browca do kierowniczki schroniska w Radocynie . Prosiła żeby pozdrowić kolegę z energetyki , ze zdolnościami malarskimi . mówiła że jest nowa kłódka i tablica wyniesiona na strych , co niniejszym czynię :).

Mijamoto 27.09.2010 13:34

Proszę Szanownych Organizatorów o dokonanie zamiany, w moje miejsce (wariant B) kolega Feel. Nie będę tego komentował:Sarcastic:

JOJNA 27.09.2010 17:17

Mirek czy to oznacza ze spokojnie moge przyjechac z naklejkami na motocyklu i mi nie zginie ani jedna bo jakoś w to nie wieżę, sprawosci manualne chyba pozostały koledze.
Co wy palicie w tej Łodzi że kolega tak się zmienił kwiaty, góry, natura go interesuje. Ja go znam jak niszczenie wszystkiego dookoła go pasjonowała: domki letniskowe, gasnice, parki, pola rolne wszystko co stanie na drodze. Mimo to bardzo kolege lubię i mam nadzieje że szklaneczkę mleka z kolegą się na imprezie napiję.

chinol 28.09.2010 07:09

Cytat:

Napisał mirek (Post 134539)
Przykro nam ale mamy z właścicielem ośrodka jasno określone zasady, nie chcemy żadnych przepychanek z ochroną.

Informacja z pierwszego posta:
Wiadomość 17.08.2010
Odpowiadam na pytania:
- nie ma innych wariantów oprócz wymienionych
- nie ma opcji bez wyżywienia
- nie ma opcji skróconej
- nie ma opcji "na waleta"

... więc nie pytajcie nas o to, czy można przyjechać i tego samego dnia odjechać, lub czy można kimnąć na karimacie bez wyżywienia i płacenia - nie można.
Ustaliliśmy z właścicielem, że każdy uprawniony do pobytu na terenie ośrodka będzie posiadał identyfikator.

OCHRONA OŚRODKA BĘDZIE WYPRASZAŁA OSOBY BEZ IDENTYFIKATORA

tak tylko mi się skojarzyło a propos plakietki :haha2:

mirek 28.09.2010 08:46

Cytat:

Napisał JOJNA (Post 134681)
... mam nadzieje że szklaneczkę mleka z kolegą się na imprezie napiję.

Mleko mu szkodzi;)

calgon 28.09.2010 10:13

Jedna osoba odpadła z mojego teamu takze jedno miejsce w wariancie B moge odstapic! Jest kto chetny?

wieczny 28.09.2010 10:27

Ja :).

7Greg 28.09.2010 10:46

Czyli w pokoju będzie Wieczny i Pusia :D

wieczny 28.09.2010 10:48

A Myku?

mirek 28.09.2010 10:56

Z pogodą nie chcę zapeszać, ale na razie nie jest źle.

http://pogoda.onet.pl/1,1190,38,,,pi...ki,miasto.html

Gawrys 28.09.2010 10:57

Gdyby ktoś chciał jakiegoś warjanta odstąpić to bardzo chętnie bym przechwycił.... Bo gdzieś mi się namiot zawieruszył podczas przeprowadzki....:mur: No chyba że z namiotem też już ni da rady :mur:

graphia 28.09.2010 11:08

a tu potwierdzenie prognozy http://www.meteogroup.pl/pl/home/pog...9/sulejow.html

giziu 28.09.2010 12:35

Potwierdzam
http://www.yr.no/place/Poland/%C5%81...w/weekend.html
Najważniejsza jest pogoda ducha :)

Łysy82 28.09.2010 12:42

Bez deszczu było by super:at: ale pogoda ja zwykle wyklaruje się dopiero w piątek rano:D.

Marco Polo 28.09.2010 15:10

No z tą pogodą to jak z kobietą. Było już, że będzie super, potem, że będzie lało a teraz, że mało- wiele:) Ja byłem już na etapie załatwiania innej Hondy na dojazd- zamiast XRV nagabywałem żonę czy pożyczy mi CRV z przyczepką a na niej XRV :)))

calgon 28.09.2010 15:40

Cytat:

Napisał 7Greg (Post 134805)
Czyli w pokoju będzie Wieczny i Pusia :D

r

Musze cie Gregu zmarwtic tym trzecim bede JA:-))))))

Wieczny powiedział ze sie sprawdzi :-)))))))))))))) pod kazdym wzgledem takze przygarnelismy go z Mykiem. Myku moze byc wygłodniały po tej Islandii na rowerze takze Wieczny spisz na własna odpowiedzialnosc.:bow:

wieczny 28.09.2010 18:37

Od jutra się nie myję.

deptul 28.09.2010 18:55

Cytat:

Napisał wieczny (Post 134888)
Od jutra się nie myję.

To nic nie da. Myku po Islandii też się jeszcze nie umył:D

wieczny 28.09.2010 18:56

Rrrrrrr... :D

zombi 28.09.2010 19:13

Cytat:

Napisał wieczny (Post 134893)
Rrrrrrr... :D

Wieczny, myśl pozytywnie :Thumbs_Up:
Po takim spotkaniu żadna kanapa nie będzie zbyt twarda - może i nawet będzie przyjemna :p

bajrasz 28.09.2010 20:04

Cytat:

Napisał zombi (Post 134894)
Wieczny, myśl pozytywnie :Thumbs_Up:
Po takim spotkaniu żadna kanapa nie będzie zbyt twarda - może i nawet będzie przyjemna :p

Wieczny jest BAAAARDZO pozytywny:haha2:...ale to nasz POZYTYWNY! i to nie kwestia twardości;), wiec wara, bo w ryj:devil:

wieczny 28.09.2010 20:38

Z takiej trzydniowej penetracji interioru to Wam jeszcze chłopaki relacyjkę trzaśniemy :hehehe:

czosnek 28.09.2010 20:57

Jeśli ktoś chciałby zrezygnować z opcji B na rzecz opcji C to się polecam.

BLOB 28.09.2010 22:34

Czosnek przestraszyłeś się pogody??
No kto jak kto ale ty twardo dupy penetrator dalekiego wschodu. Azjatycki mistrz się poddał :(

dziku 28.09.2010 22:44

Jak ktoś się pisze dojazd trasą off z Wawy do Białej to zapraszam. Wyjazd około 13 w piątek. Trasa mniej więcej taka - http://ridewithgps.com/users/8308/activities.

dziku

czosnek 28.09.2010 22:56

Cytat:

Napisał BLOB (Post 134933)
Czosnek przestraszyłeś się pogody??
No kto jak kto ale ty twardo dupy penetrator dalekiego wschodu. Azjatycki mistrz się poddał :(

Helmucieje człek z wiekiem troszku ;) Dodam, ze opcja C to też pod dachem.

laska 29.09.2010 13:28

Oddam opłacone B. Niestety nie mogę przyjechać. Jak ktoś, ma ochotę i może jechać, zapraszam na priv.
pozdr,
laska

giziu 29.09.2010 13:36

Laska, nie wqrwiaj mnie, co już kombinujesz?

paku 29.09.2010 13:37

Cytat:

Napisał laska (Post 135028)
Oddam opłacone B. Niestety nie mogę przyjechać. Jak ktoś, ma ochotę i może jechać, zapraszam na priv.
pozdr,
laska

Ja biorę ... odezwę się

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06.