![]() |
Cytat:
Przyznaję się bez bicia 1 sztuka to moja sprawka :bow: |
i nie zabrałeś jej? :) chciałeś sarnę zebrać z drogi a kurę zostawiłeś
|
Przejeżdżając tam następnym razem dostaniecie po łbach kamieniami i nikt już nie będzie machał. Zajebiste zachowanie !
|
dostaliśmy kamieniami, nie robiąc nikomu szkody, więc uwaga chybiona
|
Kamieniami dostalismy w innym miejscu bez powodu, widocznie ktos tam cos nabroil... pospiesznie wiec sie oddalilismy... takie zycie... gdybym jednak osobiscie jakas kure rozjechal, to bym sie zatrzymal i uregulowal straty.
|
Wiem o trzech kurach. Jedną przy nas płacił sprawca i nie wyglądało, że jest jakiś problem. Za drugą ubitą gdzieś koło ośrodka zapłacil organizator- mam nadzieje ,że kasa dojdzie do poszkodowanych. A co do trzeciej , to nie mam informacji.
|
Sam zauwazylem, iz jeden z organizatorow nosil tryumfalnie kawalek owcy na glowie, wiec juz nie wiem co myslec.
|
Cytat:
|
Kilkanaście lat temu przyjeżdżali ci którym się wydawało ze mogą robić co zechcą w Beskidzie Niskim. Rozjeżdżali zwierzęta, jeździli rolnikom po uprawach, szkółkach leśnych, terenach łowieckich itp., mając w dupie że wyrządzali innym szkody. Przez takich zjebów w lasach wiszą linki a na dróżkach prowadzących do lasu przez prywatne pola, sfrustrowani i bezsilni mieszkańcy zastawiali pułapki. Na Ukrainie takich problemów jeszcze nie ma, ale żeby tak pozostało wypada szanować mieszkańców i nie pałować po wsiach, tylko pyrkać żeby nikogo nie wkurwiać i nie wyrządzać szkód.
|
Torba się znalazła. Całe szczęście chłopaki znaleźli i zabrali do Polski.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |