![]() |
A beemwe z Wami nie było? I dwóch rusków ;).
|
Emek dwa ruski, beemwu i moja siódemka zostały na miejscu.
Ps. Miło było Cie spotkać. :) |
Was również Johny. Czasem wieczorkiem to nie Wy wracaliście koło domku? Dwa motki ciągnęły ale ciemno już było i nie rozpoznałem.
|
Nie. Ja wczoraj się jeszcze pokręciłem w okolicy Jaworza i wieczorkiem przeciąłem oślakową łąkę. Ale to solo i wczoraj ok 19-ej.
|
Takie pytanko Johny. Te ścieżki na Jaworz i w okolicy Sałasz, Sarczyn, Groń to na legalu są? Nie widzialem zakazów a ślady motków i 4x4 po trasie Jaworz - Sałasz występują.
|
Nie ma znaków ale legalne nie są. Ja bardzo rzadko tam jeżdżę. Tak średnio raz na 10 lat. :)
|
Latam tymi trasami dość często, 4x4 i Afrą, w ciągu dziesięciu lat słyszałem o jednym zatrzymaniu przez leśników (rok temu w długi majowy weekend). W tygodniu jest tam raczej pusto a straż leśna operuje przeważnie w Gorcach gdzie jest większe natężenie ruchu.
Co do ostatniego weekendu widok dwóch rusków z wózkami napotkanych w lesie bezcenny:D |
Wczoraj:
Gdynia, ul. Radtkego ok. 17.30 - fioletowa 04 na gdyńskich blachach (jechałem za na rowerze, ale skręcił w 3maja) Rumia przy Multikinie w stronę Redy po 19 - 07a tesco O dziwo żadnej NAT nie trafiłem, a latało sprzętów sporo... ;) |
Za Piszem w kierunku Łomży po 15 Nat
|
Czarna NAT kręci się po Zakopanym od jakiegoś czasu. Kierownik ubrany na zdrapkę z jakimś mini kufrem centralnym
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |