![]() |
Dolny Śląsk wciąż w podkarpackim.
A droga długa jest... Niewiadomo czy ma kres... wytapatalkowano |
Prawie dojechali my. Jeszcze Złotoryja i Gubin w Drodze
wytapatalkowano |
Panowie organizatorzy dziękuję za fajną impreze .
Pozdrowienia dla ekipy z Opola , miło było Was poznać i razem pojeździć . Zdrowia . |
Brawo dla Puszka i Mirmiła za organizację imprezy - trasy i widoki cudne - wielkie dzięki dla wszystkich uczestników za doborowe towarzystwo i wspaniałą atmosferę :Thumbs_Up:
|
6 Załącznik(ów)
Puszek, Mirmił MEGA IMPREZA. Dzięki , że ogarnieoscie temat dzięki za przygotowaniei opiękę. Oby za rok ponownie:Thumbs_Up:.
P.S. Za ten trak powrotny z "szerokimi szybkimi szutrami i lajtem" to macie w dzioba. Dojechaliśmy nim doTurki :vis:. |
Właśnie przyjechałem, Shrek jeszcze dojeżdża. Wypadł nam dodatkowy nocleg w lesie ...
Dziękuję jeszcze raz organizatorom i wszystkim za mega wyjazd, jazdę, atmosferę ;) |
Impreza FANTASTYCZNA !!!
Wielkie podziękowania i ukłony w stronę Mirmila i Puszka. Trasy genialne, uczestnicy mega, pogoda wspaniała...nie mogło być lepiej. Szymon dlaczego zrobiłeś taką rozpierduchę, mostek Ci się nie spodobał ? ;) |
Dotarłam i ja. Impreza prze...j, Ukraina przepiękna.
Kłaniam się w pas: Puszkowi, Mirmilowi za pomysl, realizację, miejscówkę, atrakcje i pomoc, Mygosi i Ekipie Opolskiej (w całości i każdemu z osobna) za wsparcie Ekipie Oversajzowej za sobotę. To był bardzo fajny weekend. Dziekuje :) |
1 Załącznik(ów)
Dziękując wielce Piszkowi i Mirmiłowi wielkie dzięki dla wspaniałej ekipy którą oblataliśmy trasy. Oby zawsze trafiał się taki wspaniały skład na wyjazdy :bow:.
|
Impreza genialna! Puszek, Mirmił - świetne trasy, miejscówka, organizacja!
Dziękuję grupie opolskiej za czwartkowy transport, piatkowa opiekę w offie i całą resztę :) Megakurze I Banditosowi za epicki chillout w sobotę oraz integrację w saunie (wraz z Teslą) ;) Podlasiakom za sprawną teleportację mnie i drki na północ :) Oraz wszystkim obecnym, którzy tworzyli super atmosferę :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |