![]() |
KTM i Husqa nie były projektowane do jazdy na dupie... Mam kanapę od Mistrza Zeta i podwyższoną kierownicę a i tak na zadku siadam jak już na prawdę muszę. Dlatego szukam kanapowca, żeby z żoną na siedząco po asfalcie trochę pogonić
|
Cytat:
To prawda. Dlatego napisałem o nudzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Garbaty, jeśli Twoja kobita ma więcej niż 1,6m to już wiesz co kupić. 1000 kilosów viadrem z kobitą to żaden wyczyn.:)
Ps. Z tym 1,6m chodzi o to, że kobita kolegi 1,55 ledwo dostawała do podnóżek. :D Najlepiej się przymierzyć, ja mam 1,81 i git było. |
Panie, nawet 164 się uzbiera, chyba że koleżanki pytają to 168 będzie prawie 1,7m ;) do hondy mam słabość od zawsze, najmilsze wspomnienia, tdm mi się podoba w kwestii spalania bo viadro widzę wg statystyk żłobie jak smok... będę się przymierzał. Viadro ma znajomy znajomego, TDMa do przymiarki trochę trudniej będzie znaleźć.
|
Cytat:
Prosto temu zaradzić , zdjąć gumy i założyć obniżone podnóżki , 2 cm można urwać |
Cytat:
Mnie starczyły 3 miesiące, teraz nawet w deszczu rzadko przełączam na tryb road czy rain. Ruch manetki jest mniejszy, nadgarstek się mniej męczy, wystarczy opanować precyzyjne ruchy nadgarstkiem |
Cytat:
|
Cytat:
Przy 225km/h zaczyna lekko bujać czy to normalne?:-) ps. Ready to race oczywiście-) na niemieckich autostradach.... |
Cytat:
Taki żarcik wszyscy znający model wiedzą że przy 200 należy już piątkę wrzucić :D |
hyhyyhy szukałem wyższych
ps. a i wyłączyłem te piździelstwa co migajo na czerwono na obrotomierzu:-) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |