![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wierz mi, mocno przesiewam informacje pojawiające się o tym moto bo wiele do tej pory (większość?) to szeptany marketing. Uważam, że spece od reklamy / marketingu wykonali kawał dobrej roboty dot. CRF1100. Widziałem chyba wszystko na YT i to w każdym języku :D Przeczytałem wszystko co mogłem i co udało się przetłumaczyć. Wiadomo, najcenniejsze są opinie użytkowników ale te dopiero zaczynają się pojawiać. W grudniu jeździłem modelem z 2019 użyczonym przez lubelski salon i ... tak bardzo mi się spodobało ... i czułem, że 2020 będzie dla mnie jeszcze fajniejsza. Pogodziłem się z wadami tego moto, które dla innych wcale nie muszą być wadami. Podjąłem także ryzyko zakupu całkowicie nowej, niesprawdzonej konstrukcji, licząc że i tym razem się nie zawiodę. Termin dostawy był wstępnie deklarowany na kwiecień 2020 ale coś pykło i dostałem wczoraj. Czy się lubimy z lubelskim salonem? No ba! I to z wzajemnością - ja im zawiozłem taczkę banknotów a oni przywieźli mi świetną zabawkę. |
nie da się ukryć, że google chce wiedzieć..., ale honda mogłaby mi pozostawić decyzję co z moimi danymi będzie się działo w sieci.
przypuszczam, że raczej iż jest to element konkurencji, być może google każe sobie płacić za taką integrację. |
1 Załącznik(ów)
Wesołych Świąt!!!
|
Cytat:
Gratulacje , niech służy, wozi doopę gdzie ci pasuje, daje banana na ryju i się nie psuje to będzie dobrze. Byle kolejna ewolucja nie nosiła nazwy CRF1200GS ;). Wesołych Świąt życzę, radości z nowych maszyn i wspaniałych wypraw. |
Cytat:
Także wiesz... różni jesteśmy, różne rzeczy lubimy, więc nie każdy publicznie wyrażany zachwyt jest podszyty akcją marketingową. A Ty jesteś maruda level Expert :p |
Cytat:
Mapy raczej tylko po kablu z apple car lub android auto ale jak wiadomo tego drugiego nie ma i w mojej ocenie już nie będzie (obym się mylił). Z ciekawostek / ficzerów: światła do jazdy dziennej mają osobne śruby regulacyjne. Jak ustawimy mijania w tryb automagiczny to gdy jest dzień świecą tylko ringi z pełną mocą, gdy nie ma dnia to włączają się mijania a ringi lekko przyciemniają. Kierunki mogą wyłączać się same przy wyprzedzaniu po przejechaniu około 120m i coś tam jeszcze z nimi było ale nie mogę teraz znaleźć. W czaszy nad lampą jest jakiś moduł gps. Generalnie dużo, bardzo dużo można skonfigurować pod siebie i własne preferencje. Jak ktoś nie lubi zaawansowanych opcji i ustawień to będzie wnerw gdy przyjdzie mu coś zrobić ale jak ktoś lubi takie smaczki, konfiguracje, ustawienia, tryby, sruty, pierduty to się w tym odnajdzie. |
Bo nie ładne, co ładne, ale co się komu podoba!
Dobroci wszystkim w te Święta i witajcie gromko Nowy Rok! :) :blues: :zdrufko: :kumbaya: :webers: :friday: :beer: :beer2: |
@Majster - powiedz odnośnie świateł - można samemu włączać/wyłączać światła mijania lub pozostawić na światłach dziennych czy to wyłącznie tryb automatyczny?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |