![]() |
Ma być wydany po angielsku a nie tłumaczony. Nie ma co rozwijać.
|
Wycieczkowce wzanawiają działalność. Na wejściu będą zbierać albo papierowe zaświadczenie o szczepieniu, albo elektroniczne. Wszyscy mają być weryfikowani włącznie z obsługą.
TSA (od ochrony lotnisk, lotów w USA) również rozważa weryfikowanie statusu pasażerów. Dane mają być weryfikowane zatem lewizna nie przejdzie. IBM pracuje nad rozwiązaniami, gdzie szyfrowane wiadomości są przekazywane podczas weryfikacji, ale IBM ma nie mieć do nich dostępu (nie pytajcie mnie o szczegóły, nie znam się kompletnie na mechanizmach). |
Ja słyszałem że idą na żyletki.
|
Info z wczoraj od znajomych wracajacych z Egiptu na Okęcie: wystarczy test Antygenowy za 200zł, który można zrobić na lotnisku aby nie być objętym kwarantanna a osoba zaszczepiona jest zwolniona z automatu z kwarantanny...co za bajzel informacyjny :mur:
|
Norweskie (pod ich banderą) linie wycieczkowców - o nich pisałem. Wznawiają działanie. NIe pamiętam nazwy
|
Cytat:
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Islandia planuje honorować zaświadczenia o zaszczepieniu.
|
Wystarczy pierwsze szczepienie czy muszą być dwie dawki ?
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Tego jeszcze nie znalazłem , ale nie sądzę aby jedna. I nie dość aby jedna to pewien czas po drugiej. Czyli pełne wyszczeoieniem. Chyba że Jansen
|
Najlepsze że nikt tego nawet nie sprawdzał...po prostu uwierzyli na słowo że zaszczepiony :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |