![]() |
Cytat:
ubezpieczenie jest tylko dla pojazdow zarejestrowanych w polska |
I ja chciałbym podziękować wszystkim obecnym za wspaniałą imprezę oraz za pomoc po utopieniu XR-y i po glebie.
Dziś spuścili mi płyn z kolana, a w przyszłym tygodniu zabieg, może do następnego dojdę do zdrowia. |
Wielki szacun dla Mirmiła i Puszka!!! Wspaniała impreza!!! Dzięki dla wszystkich za fajną imprezę.
|
Ja również chciałabym Podziękować Mirmilowi i Puszkowi za imprezę. Ślady były świetne.
Dzięki też mojej ekipie hard za to, że mnie nie zostawili gdy wymiękłam. Na wyjeździe miałam okazję sprawdzić czy mój pech do lapania kapci działa na Afry. Śmiało można stwierdzić, że działa. :D No i Mirmil dzięki za zauważenie dziury w deklu. No i za oliwę też dziękuję! wytapatalkowano |
Puszek, Mirmił, dzięki za świetną organizację - było czuć, że włożyliście sporo pracy i serca!
Swojej "grupie" - dzięki za wspólnie nawinięte mth, a wszystkim uczestnikom za integracyjną atmosferę przy kominku ;) http://i158.photobucket.com/albums/t...psycmblgqt.jpg Dalej się nie dało - GS-om dziękujemy...:D |
Impreza po prostu super. Ekipa z którą jechałem -niesamowita. Dzieki, że mnie przygarneliście :-)
Powrót szutrem do Turki był mega udany, "nasza" niesamowita para przejechała ten odcinek bez problemu wyprzedzajac jedna ekipe po drodze :at: Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. |
Właśnie dojechaliśmy :D Pierwsi na granicy, ostatni w domu :D Max przelotowa 85 u Honki ze spalonym sprzęgłem ;)
Było zajedwabiście :) Dziękujemy organizatorom za wspaniałą imprezę. Dziękuje także Lucky Lukowi, Szymonowi oraz koledze od Africi za sobotni szutr w wersji Rally ;) Dziękuje także za pożyczenie mapy, niech kolega się odezwie to odeślę. PS. Dziękuje także za pomoc przy zmianie dętki. Tamto psst to było jednak przyszczypanie ;) dzisiaj rano załataliśmy starą dętkę i już na spokojnie wróciliśmy do domu. Honka ma na szczęście tylko stłuczone żebra. Żeby tylko nie te problemy z elektryką u mnie... |
Songo
:D |
" Para " również dziękuję na wspólną jazdę i za tuning podnóżka :)
Bardzo fajnie było z Wami jeździć. Puszek, Mirmił super robota. |
Tak czytam i czytam i myślę sobie, że każdy mógłby napisać osobną relację i żadna nie byłaby nudna :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |