![]() |
Cytat:
P.S. Po wyjęciu dbkillerów hałas znika :):) |
Cytat:
|
Tylna. Wszystko git, żadnego shimmy, nic poza łech łech łech:)) Z przodu mam TKC
|
Co by to musiałoby być za bicie żeby shimma byla na tyle, o ile w ogole jest to fizycznie możliwe
Pirelli str są ciche, obstawialbym raczej jakis konflikt naczyniowo-nerwowy VIII n.cz |
Właśnie zamówiłem komplet chyba bym zrezygnował gdybym zapoznał się z tą opinią wcześniej a teraz zostanie mi samemu się przekonać
|
Daj znać jak najprędzej, bo też się zastanawiam :)
|
Panowie - Pirelli Scorpion Rally STR to naprawdę poprawne opony. STR to skrót od Street z adwenczerowym wyglądem robią robotę i naprawdę nie ma się czego obawiać.
Jest już o nich dużo napisane, nawet na naszym forum. Sam tez o nich pisałem. Poszukajcie, poczytajcie i cieszcie się z ich używania. Swoją drogą - na pewno kupię je sobie jeszcze raz. |
Z trakcji jestem bardzo zawodolony:)
|
Koledzy wybaczcie, nie mam czasu przekopywać się przez 75 stron a muszę szybko coś zamówić, możecie polecić coś głównie na szosę?
Z góry dziękuję |
Na forum kolega sprzedaje Bridgestony x41 Adventure, świetne na asfalt. Montowane fabrycznie do nowej Afry.
Wrócilem z Korsyki i jestem mega zadowolony, trzymają do krawędzi, a nawet za 😄. Brak wężykowania jak w Metzelerach Nextach. Dla mnie petarda. Do prędkosci max nic się nie dzieje. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |