![]() |
Bridgestony x41 Adventure były świetne, tyle że one są TT a ja mam felgi przerobione na TL.
Ok, już zamówione, okazuje się że są również w wersji TL. |
Ja zdecydowałem się na Pirelli Scorpion STR i po pierwszym 1000 jestem baaaardzo zadowolony. Tak jak koledzy pisali w porównaniu do ori to przepaść! Na początku było trochę dziwnie, bo to jednak lekka kosteczka i miałem wrażenie, że jakoś ciężko przód kręci, ale to uczucie już za mną. Na zakrętach świetnie. Zobaczymy dalej, ale póki co polecam! No i +100 do "look advenczeł" :haha2:
|
Witam mam pytanko odnośnie pitelli mt 90, opona na przód dostępna jest w opcji detkowej z kolei opona na tył 150/70r18 już tylko bezdetkowa, czy będzie to w czymś przeszkadzać jeżeli zapodam dętkę do opony bezdetkowej ?
|
Na tyle w niczym oprócz problemów ze sciągnięciem w terenie przygodnym:)
|
Cytat:
|
|
Kupiłem znów na tył w skyseba.pl motozy :)
|
SikorP, fajny ten durometer na filmiku. Znalazłem taki za 15$ na Aliexpressie. Chyba go sobie kupię, bo bardzo lubię takie zabawki. Będę na zlotach dziurawił nim wszystkie oponki... :D
|
Spostrzegłem dzisiaj niepokojące oznaczenie na mojej oryginalnej oponie Dunlop w NAT którą zakupiłem w listopadzie zeszłego roku (rocznikowo 2018): 2012. Czy to oznacza ze została ona wyprodukowana w 20 miesiącu 2012 roku? Dodam że zacząłem przyglądać się bliżej oponom po kilku niepokojących uślizgach na suchym asfalcie tylnego koła na drugim biegu i co gorsza przedniego również na suchym asfalcie odkryłem również że przednia opona jest cała popękana ( sparciała ) jak opona z Trabanta. Czy to możliwe że do motocykla z 2018 roku włożyli opony z 2012?
http://africatwin.com.pl/picture.php...pictureid=2133 |
Po mojemu to nie jest DOT.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |