![]() |
Cytat:
Pierwszy weekend wrzesnia to jest to :at::at::at: |
Szuter Party to impreza cykliczna, jeśli miała by być tak nazwaną...
Ze stałym terminem, od początku istnienia tej imprezy, czyli w ostatni weekend lipca:) wali się, pali, ale wszyscy wiedzą że Szuter Party było w tym terminie i będzie za rok, dwa, trzy ... Zawsze będzie młyn z ustaleniem terminu, jednemu pasuje, drugiemu nie itd. Takie jest moje zdanie:) pozdr. |
Ja nie wyrobię na ostatni weekend w lipcu i na pierwszy w sierpniu. Reszta mi pasuje i choćbym znowu miał jechać w padającym gradzie to przyjadę.
|
proszę, tylko nie ostatni weekend lipca, pls, pls, pls
|
Cytat:
|
Termin!!!
Panowie i Panie, to nie koncert życzeń. Wiadomo ze nikt nikomu nie dogodzi. Cieszmy się , że Blob ponownie chce:)
|
1.Blob
2. Rysiek z Krosna 3. Yasiu 4. Gucio 5.wojtekm72 6. Ropuch i Grupa Łódzkich Pedałów z 5 sztuk jak nic 7. Puszek+Dunia 8. wojtek II 9. Zbyszek 10. Mijamoto 11. majki 12. Patiomkin (jeśli wstrzelę się w termin) 13. Tomasa 14. Ex1 (jeżeli termin podpasuje) 15. Fundriver (jeżeli termin podpasuje) |
Cytat:
|
1.Blob
2. Rysiek z Krosna 3. Yasiu 4. Gucio 5.wojtekm72 6. Ropuch i Grupa Łódzkich Pedałów z 5 sztuk jak nic 7. Puszek+Dunia 8. wojtek II 9. Zbyszek 10. Mijamoto 11. majki 12. Patiomkin (jeśli wstrzelę się w termin) 13. Tomasa 14. Ex1 (jeżeli termin podpasuje) 15. Fundriver (jeżeli termin podpasuje) 16. jarek (ale jeśli pierwsze 3 weekendy sierpnia) 17. cheniek (zależy od terminu) |
1.Blob
2. Rysiek z Krosna 3. Yasiu 4. Gucio 5.wojtekm72 6. Ropuch i Grupa Łódzkich Pedałów z 5 sztuk jak nic 7. Puszek+Dunia 8. wojtek II 9. Zbyszek 10. Mijamoto 11. majki 12. Patiomkin (jeśli wstrzelę się w termin) 13. Tomasa 14. Ex1 (jeżeli termin podpasuje) 15. Fundriver (jeżeli termin podpasuje) 16. jarek (ale jeśli pierwsze 3 weekendy sierpnia) 17. cheniek (zależy od terminu) 18.pszporcik0072 (jeśli tylko termin będzie pasował) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |