![]() |
Nie zamierzam się doktoryzować na temat amortyzatorów chcę mieć zamiennik na okoliczność awarii oryginału, zazwyczaj nie mieszam w założeniach fabrycznych ;)
|
Cytat:
Od Xmoto jest dłuższy (motocykl stoi wyżej od Xcountry) i ma 215 mm skoku (w Xcountry 210 mm ) . Długość amortyatora od ucha do ucha w Xcountry to 327mm (niestety nie wiem ile jest w Xmoto). |
1 Załącznik(ów)
Ja mam taki chyba z xmoto
Załącznik 110206 Od środka ucha do środka ucha ma 345 mm a długość całkowita to 385mm. Można go chyba jeszcze trochę skręcić jakieś 10mm. |
Można zwiększyć skok o jakie 2 cm, odcinając połowę odbojnika ;) miałem, według mnie sprężyna jest za miękka (No ale ja ważę ponad 110 kg w ciuchach moto)
|
3 Załącznik(ów)
Życie potrafi zaskoczyć;)
Po powrocie z Kanady zacząłem się zastanawiać nad moto...co kupić? I nagle pojawił się ON, mój były X ;) zmienił się, doszło parę zabawek i km na liczniku...ale to ciągle jest ON. Nie czekałem zbyt długo z decyzją-2 godziny temu zameldował się w nowym/starym garażu. Zdjęcia na szybko, bo snieg a mnie coś rozkłada ale będą (mam nadzieję) jeszcze lepsze. W każdym razie jestem szczęśliwy :) |
I to się nazywa powrót!
Ps. Tylko nie zalewaj ON! |
Ty to jesteś Gość :). Gratuluje.
|
Fajnie Mirku. Gratulacje!
|
Mirek, gratulacje :) Wróciłeś do tego jak ja do V-Stromów :D
Masz wpierdziel! Netu to tam nie było? ;) na dwa lata albo lepiej chłopa wcięło, ani widu ani słychu na forum :dizzy: No dobra, powrót jest w mocnym stylu więc może darujemy.. :D ps. stojak na ubrania od Ciebie odstał rok...i obecnie u kogoś z rodziny spełnia tą samą funkcję. |
Dzięki Panowie :)
Zimny-net był ale jak człowiek nie ma moto, to mu się nie chce wielu rzeczy...a tam głównie pickupem jeździłem;) P.S. jeśli mowa o "stojaku" - to tak myślałem, to jego prawdziwe przenzaczenie hehe |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |