![]() |
Czyli zaczyna się akcja tych co się napalili , kupili, przejechali się, zawiedli i chcą szybko zapomnieć :D .
|
Cytat:
Duże zainteresowanie chyba jest, bo cena z 19 700 szybko skoczyła do 23 000 Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
;) Do pewnych motocykli trzeba "dorosnąć" - po krótkim, ale burzliwym romansie z lc8 pojeździłem ostatnio starą afryczką i kurde, mógłbym chyba taką 300ką też z bananem "świat" zwiedzać. Więcej widać, słychać, czuć... |
Cytat:
|
Powtarza się historia z CRF250. Było dokładnie tak samo. Ludzie pokupowali a potem był wysyp prawie nówek. Dobra okazja dla tych co wiedzą czego chcą.
|
Crf-ka to jest fajne moto i wiem że go chce, ale nie prędzej niż za dwadzieścia lat, tak przed siedemdziesiątką, bo teraz jestem przed pięćdziesiątką i potrzebuje wincyj kuni żeby mieć jakiś fun. Do jazdy po krzokach Dr650 mi narazie pasuje.:)
|
Cytat:
A kiedy to kosztowało 19 z hakiem???? Jako 250l chyba dobrych parę lat temu. 300l od razu weszła jako 24k i tak się trzyma. Kuriozalne są przypadki prób sprzedaży nowych używek za 26.5k - to dopiero jest historia. Jak za komuny z maluchem. |
500zl za handelpodatek i 2000zl za stres zwiazany z oczekiwaniem na dostawe do salonu 😉 To w sumie nie tak drogo 🤣
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Co do 19 tys to niestety ze wszystkim tak jest. Samochody to samo. 24 tys to i tak dobra cena, przypuszczam ze i tak beda jeszcze droższe. |
Beda drozsze i to niebawem. Mysle, ze jak ktos chce to zamawiac teraz.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |