![]() |
Dostawa za 2 miesiące, to nie podróbka czasem?
|
podróbka z Singapuru lub innego Alii :)
|
Miałem takich zestawów chyba ze 3 sztuki, razem z uchwytem.
Wadą jest to, że przy jeździe z nim na kierownicy, wyświetlacz się odkleja, zawsze zaczyna się od prawego górnego rogu. Ten za 300 coś to raczej nie oryginał. Plusem było to, że za każdym razem wyświetlacz wymieniany był na nowy na gearancji. |
Cytat:
Cytat:
|
Używam od kilku tygodni Oukitel WP 5 PRO. Kupiony legalnie, na Allegro z fakturą i serwisem w PL. Bateria przy moim stylu używania (poczta, signal, web) starcza na minimum 3 dni pracy. IMO: dobrze wydana kasa.
Zalety/kryteria dlaczego ten model: - Android 10 - czysty - Złącze USB C - Duża bateria (8000 mA) - Dual SIM - Obsługa kart mikroSD - 4 GB RAM/ 64 RAM - dla mnie wystarcza - wodo, pyłoszczelny - wbudowana latarka (można odpalić jednym fizycznym guzikiem, przydaje się w ciemnej dupie ;) - cena - zapłaciłem ok 650 PLN (z fakturą i gwarancją w PL). |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście :) Wersja PRO, poziomice, cieniowanie terenu, itd. Testowałem w lesie (bieg po Kampinosie) działa bez problemu. Tylko uchwyt do navi na moto muszę wymienić na pająka, bo to bydle ma 16 mm grubości :mur: |
1 Załącznik(ów)
Wjechał dzisiaj do mnie Oukitel WP8 Pro. OsmAnd działa jak potrzeba. Prawie 6,5 cala ekran dla takiego ślepaka jak ja jest idealny. Jak się nie będzie psuł, to zamiecie wszystkie garminy jakie dotąd miałem w roli nawigacji motocyklowej.
Załącznik 106907 |
Cytat:
|
Te folie z ekranu zdejmij, lepiej widać.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |