![]() |
Kurde, że wcześniej jej nie zobaczyłem w takiej cenie... Wczoraj przyszedł mi acerbis koerta za niecałe 500zł z przesyłką wyszedł. Wcześniej mierzyłem go w lokalnym sklepie więc wiedziałem, że leży dobrze, a wziąłem go ze względu na siatkę i domniemaną przewiewność.
Ale to cosmo wygląda o niebo lepiej... Jest jakoś spięte ze sobą, czy trzeba na dwa razy ubierać? |
To są docelowo dwa osobne elementy, których można używać razem lub osobno. ;) Zakładasz 'trykocik", zapinasz krótki suwak i na wierzch zakładasz buzera (jedno zapięcie z boku, pas brzuszny i mały rzep od buzera do pasa). Wsio, trwa tyle samo co założenie klasycznej zbroi. ;)
|
Dlaczego zawsze tak jest szukałem i zastanawiałem się przez pół roku. A jak już kupiłem to dzień póżniej okazuje się że mogłem wziąć coś lepszego... Ale koerta też daje rade.:Thumbs_Up:
|
Spoko, też myślałem nad Koertą, dobry kawał plastiku w dobrej cenie. Będziesz zadowolony. :Thumbs_Up: Ja bardziej chciałem coś nowego wypróbować, mam nadzieję, że się sprawdzi... :rolleyes:
btw. mogłeś zapytać no forum... ;) |
następnym razem się poprawie:D
|
Koerta nie ma D30:). Poza tym, na mnie jakoś tak sterczała. A pomysł na dwie części b. mi się (w teorii) podoba:)
BTW. dzięki majki za linka. Właśnie zakupywuję.:D |
No i biała jest bardziej lanserska:D
|
Nie mają czarnej
|
Podoba mi się ten Acerbisa Cosmo, a właśnie jestem na etapie wyboru zbroi lub buzera i tak naprawdę już byłem zdecydowany na UFO Scorpion a tu mi ten Acerbis namieszał;)
|
Dziś dotarła paczka ze zbroją zakupioną w sklepie z linka majki-ego. Dołączyli jeszcze katalog Buse i jakieś dziwne wypełnienie piankowe. Nie wiem do czego one. Ale się dopytam.
A cha, utargowałem przesyłkę gratis:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |